Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un ”tricolor”, în echipa ideală a etapei a doua din preliminarii. Românul, în acelaşi ”11” cu Ronaldo, Saka şi Kovacic

Un ”tricolor”, în echipa ideală a etapei a doua din preliminarii. Românul, în acelaşi ”11” cu Ronaldo, Saka şi Kovacic

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii naţionalei României a fost inclus în echipa ideală a etapei a doua din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

România a început campania de calificare pentru Euro 2024 cu maximum de puncte. A obţinut şase din şase, după primele două etape.

Iar printre cei mai remarcaţi jucători au fost fundaşii centrali, Radu Drăguşin şi Andrei Burcă. Cei doi au făcut pereche în centrul defensivei în ambele meciuri, 2-0 cu Andorra şi 2-1 cu Belarus.

Dacă primul este văzut ca un adevărat câştig pentru echipa naţională pentru viitor, cel din urmă a marcat un gol superb în victoria de pe Arena Naţională şi a primit laude.

Andrei Burcă, în echipa ideală a rundei a doua din preliminarii

Datorită acestei reuşite, dar şi siguranţei defensive de care a dat dovadă, Burcă a fost cel mai bine notat ”tricolor” în partida cu Belarus, nota 8, performanţă care l-a propulsat în echipa ideală a etapei a doua din preliminariile CE 2024, conform specialiştilor de la Sofascore.

Burcă a făcut parte dintr-o linie de ”4” în defensivă alături de Nathan Ake (Olanda/Manchester City), Aron Gunnarsson (Islanda/Al Arabi) şi Denzel Dumfries (Olanda/Inter Milano).

Spre deosebire de fundaşul român, toţi ceilalţi trei colegi de conjunctură ai acestuia au primit nota 10.

Echipa ideală a etapei a doua din preliminariile Euro 2024:

Livakovic (Croaţia) – Ake (Olanda), Burcă (România), Gunnarson (Islanda), Dumfries (Olanda) – Kovacic (Croaţia) – Thorsteinsson (Islanda), Szoboszlai (Ungaria), Saka (Anglia) – Ronaldo (Portugalia), Gyokeres (Suedia)

Următoarea pauză generată de meciurile echipelor naţionale în calificările pentru CE 2024 vor avea loc la mijlocul lunii iunie, când România le va întâlni, în deplasare, pe Kosovo şi Elveţia.

Afla mai multe despre: echipa nationalaburcapreliminarii euro 2024 

viewscnt
Articole similare