Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Răducanu nu este de acord cu atitudinea lui Hagi: ”I-a făcut mai mult rău decât bine lui Ianis” + Pe cine a remarcat după România - Belarus: ”Un adevărat câştig pentru naţională” | EXCLUSIV

Marcel Răducanu nu este de acord cu atitudinea lui Hagi: ”I-a făcut mai mult rău decât bine lui Ianis” + Pe cine a remarcat după România - Belarus: ”Un adevărat câştig pentru naţională” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, marţi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Belarusului, în al doilea meci din preliminariile Euro-2024.

Marcel Răducanu nu este de acord cu atitudinea lui Hagi: ”I-a făcut mai mult rău decât bine lui Ianis” + Pe cine a remarcat după România - Belarus: ”Un adevărat câştig pentru naţională” | EXCLUSIV

Au marcat Stanciu '17 şi Burcă '19, pentru România, respectiv Marozau (86) pentru Belarus. Nicolae Stanciu a deschis scorul din lovitură liberă în minutul 17.

Scorul a fost majorat de Andrei Burcă, marcator al primului gol pentru naţională, în minutul 19, din pasa lui Răzvan Marin. În minutul 86, Marozau a redus din diferenţă pentru Belarus, golul fiind acordat după verificarea VAR.

Marcel Răducanu a urmărit partida România - Belarus şi l-a remarcat pe Radu Drăguşin, fundaşul din Italia. De asemenea, a comentat episodul cu neconvocarea lui Ianis Hagi la naţionala României. Fostul fotbalist nu este de acord cu atitudinea ”Regelui”. 

”Mi-a plăcut cum a jucat naţională în primele 50 de minute. A fost echipă care a avut poftă de goluri, am avut posesie. Dar nu înţeleg ce s-a întâmplat după, n-am mai existat pe teren. Adversarii au avut ocazii, le-am dat posibilitatea să ne atace, n-am mai existat pe teren... Am avut emoţii în ultima parte a jocului.

Am avut şi bara lui Alibec, dar nu înţeleg de ce am jucat aşa. Nu cred că e vorba de oboseală, nu înţeleg ce s-a întâmplat. Legat de ce o să fie în campania asta de califcarea, sigur că vin meciurile grele, dar părerea mea e că Edi trebuie să fie lăsat în pace, trebuie să existe linişte.

”Radu Drăguşin, un adevărat câştig pentru naţională!”

Trebuie să existe un interes constructiv mare fata de echipa naţională. Şi îmi e uşor să critic, dar aşa suntem noi romanii. Ne place să vorbim de dragul doar de a vorbi, să facem scandal. Haideţi să îl lăsam sa facă o echipă a României cum crede el de cuviinţă, din ce are, alţii nu există. Mi-a plăcut Radu Drăguşin, un adevărat câştig pentru naţională, un fotbalist calm, vede jocul.

Se vede că joacă în Italia. E important să aibă cât mai multe meciuri acolo, o să fie un titular de drept pentru naţională. Mai ales, că nu avem pe acest post, Chiricheş e mai mereu accidentat.

Trebuie să terminăm cu întrebări care nu îşi iau rostul, de ce nu a fost convocat Ianis Hagi, Andrei Ivan. Ianis nu a fost convocat pentru că nu a jucat un an întreg, când o să fie în formă o să fie adus. Nu puteai să aduci un jucător care nu a jucat. Nu era niciun câştig pentru naţională. Hagi a vorbit mai mult din postura de tată, nu a făcut bine! Are o vârstă trebuia să îşi manifeste el nemulţumirea, are personalitate, nu are nevoie de suportul lui Hagi.

Hagi n-a acţionat ca un om de fotbal, ca un antrenor, ci ca un părinte!”

Ce s-ar întâmpla dacă toţi părinţii ar veni să se plângă acum că n-au copii selecţionaţi la naţională? Hagi n-a acţionat ca un om de fotbal, ca un antrenor, ci ca un părinte. I-a făcut mai mult rău decât bine lui Ianis.

Văd că, în România, ne preocupă cine e cel mai mare fotbalist din toate timpurile. Păi asta este principala problemă a fotbalului românesc actual? Hai să vedem cum putem să facem o ligă puternică, o echipă naţională puternică. Astea sunt problemele reale care trebuie să ne preocupe, nu cine este cel mai mare fotbalist român, dacă este x, y sau z. O să fie o campanie destul de grea! Sper să ne calficăm”,
a declarat Marcel Răducanu pentru Orange Sport.

”Prea încrezător”. Discursul lui Edi Iordănescu nu a fost pe placul lui Basarab Panduru: ”Are aceeaşi faţă” | EXCLUSIV

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: marcel raducanu 

viewscnt
Articole similare