Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă a dezvăluit motivul relaxării premature din finalul jocului cu Belarus: ”Am fost mai boemi!”

Andrei Burcă a dezvăluit motivul relaxării premature din finalul jocului cu Belarus: ”Am fost mai boemi!”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins reprezentativa similară a Belarusului, scor 2-1 (2-0), marţi seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a doua din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024.

Andrei Burcă, despre finalul cu emoţii cu Belarus: ”Am început să ne relaxăm”

Fundaşul celor de la CFR Cluj, Andrei Burcă, a reuşit primul său gol pentru naţionala României, în cele 16 selecţii bifate.

În finalul jocului cu Belarus, ”tricolorii” au suferit, însă, în final, au supravieţuit ”tăvălugului” şi au reuşit să obţină trei puncte foarte mari în economia Grupei I.

Motivul pentru Belarus s-a întors în joc, în opinia lui Andrei Burcă, a fost o relaxare prematură, la adăpostul a două goluri. 

Concluzie nu denotă un lucru pozitiv, iar fundaşul recunoaşte că echipa trebuie să scape de această stare, pentru a evita finalurile de meciuri dramatice.

Obiectivul primordial în această selecţie a fost 6 puncte. Am controlat 3 reprize autoritar şi a venit această repriză în care puteam marca, dar le-am dat şansa să pună presiune pe noi. Sper să nu se mai întâmple pentru că o să trăim cu emoţii fiecare meci şi nu o să fie bine.

Tratăm fiecare adversar la fel. Cu Andorra, uite că s-a întâmplat în Kosovo, pentru că despre noi s-a spus că de ce nu am bătut mai mult de 2-0.

Trebuie să fim mai pragmatici, dar intervine această relaxare, am început să ne relaxăm după 2-0. Dacă lucrăm ca un comando şi să facem ce ne spune Mister, putem să facem rezultate mari în fiecare partidă. Pur şi simplu am fost mai boemi”, a declarat Andrei Burcă, la finalul meciului cu Belarus, la Prima TV.

Clasament Grupa I

Afla mai multe despre: andrei burcăromania-belarus 

viewscnt
Articole similare