Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu pune la îndoială viitorul său la CFR Cluj: ”Nu are rost să ne grăbim”. Ce se întâmplă dacă nu ia campionatul: ”Măcar Cupa”

Dan Petrescu pune la îndoială viitorul său la CFR Cluj: ”Nu are rost să ne grăbim”. Ce se întâmplă dacă nu ia campionatul: ”Măcar Cupa”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a susţinut o conferinţă de presă şi, printre multe subiecte abordate, a vorbit şi despre viitorul său la CFR Cluj.

CFR Cluj o va întâlni pe Universitatea Craiova, duminică, 2 aprilie, de la ora 21:00, în etapa a doua din play-off.

Campioana României a început ultima fază a sezonului cu o remiză, 2-2 cu Rapid, şi speră că va recupera punctele în duelul din Bănie cu oltenii lui Eugen Neagoe.

Dan Petrescu, nesigur cu privire la viitorul său la CFR Cluj: ”Nu are rost să ne grăbim”

În conferinţa de presă susţinută înaintea partidei, Dan Petrescu a oferit detalii despre viitorul său la conducerea tehnică a CFR-ului.

Recent, finanţatorul Nelu Varga a anunţat că Petrescu şi-ar fi prelungit contractul cu formaţia clujeană până în 2029, dat antrenorul a precizat că încă nimic nu este oficial.

Actualul contract al lui Dan Petrescu la CFR Cluj este valabil până în 2024, astfel că a dat de înţeles că nu este nicio grabă în vederea prelungirii acestuia.

Tehnicianul a afirmat şi că, în vederea unei noi înţelegeri, va conta şi modul în care CFR va încheia acest sezon.

”Nu am semnat nimic. Am contractul până în 2024, nu cred că e grabă. Dacă se termină în vară, da, dar aşa nu are rost să ne grăbim. 

Cu patronul am vorbit aşa puţin, dar nimic concret. Dacă semnam, vă daţi seama că vă spuneam. 

Dacă nu iau campionatul, o să vedem, îl întrebăm. Credeţi că o să mai fie mulţumit? Ar fi bine să câştigăm măcar Cupa României dacă nu campionatul. Orice echipă poate să câştige campionatul”, a declarat Petrescu, înaintea meciului.

Dan Petrescu se află la cel de-al treilea ”descălecat” la CFR Cluj, reuşind să câştige cinci campionate cu ardelenii.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare