Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Dănuţ Lupu îl laudă pe Gică Hagi: ”El are calitatea asta!” Ce l-a impresionat pe fostul mijlocaş dinamovist

Surpriză! Dănuţ Lupu îl laudă pe Gică Hagi: ”El are calitatea asta!” Ce l-a impresionat pe fostul mijlocaş dinamovist

Farul Constanța

Comentarii

Dănuţ Lupu îl laudă pe Gică Hagi, în ciuda criticilor pe care le-a avut în ultima perioadă la adresa antrenorului şi patronului Farului Constanţa.

Dănuţ Lupu a lansat o întreagă dezbatere în fotbalul românesc după ce a afirmat că, pentru el, Nicolae Dobrin este ”regele” fotbalului românesc, nu Gică Hagi.

În plus, fostul mijlocaş dinamovist l-a acuzat pe Gică Hagi că făcea selecţia la echipa naţională, motiv pentru care el are doar 14 apariţii.

Dănuţ Lupu este impresionat de antrenorul Gică Hagi: ”Când un om trebuie lăudat, îl lauzi”

În schimb, Dănuţ Lupu are o cu totul altă părere despre antrenorul Gică Hagi. Fostul jucător al lui Panathinaikos susţine că Hagi a demonstrat că este un foarte bun antrenor.

Dănuţ Lupu dă drept exemplu cazul lui Denis Alibec, cel care la Farul Constanţa, sub comanda lui Gică Hagi, are unul dintre cele mai bune sezoane din carieră:

”Când un om trebuie lăudat, îl lauzi. Când e de criticat, trebuie să-l critici. Ce are una cu alta?

Puţini antrenori, sau poate niciun antrenor, nu au reuşit să-l aducă pe Alibec în situaţia în care l-a adus Gică. Şi chiar de două ori…

Nu trebuie să recunoaştem că ce a reuşit Gică Hagi cu Alibec e de lăudat? Înseamnă că e un foarte bun pedagog. Cu mine, toată lumea spunea că Lucescu mă făcea să dau sută la sută din potenţial.

Dar de ce alţii nu au reuşit cu Alibec? Depinde foarte mult cum te motivează şi vorbeşte un om cu tine.

Contează foarte mult cum vorbeşte un antrenor cu tine. Şi Hagi are calitatea asta, a dovedit-o cu majoritatea jucătorilor care s-au întors.

A reuşit şi i-a remotivat de a rejuca fotbal. Că ăia erau pe undeva de nu mai jucau”, a spus Dănuţ Lupu pentru Fanatik.ro.

Dănuţ Lupu l-a acuzat pe Gică Hagi că făcea selecţia la echipa naţională

Declaraţia lui Dănuţ Lupu vine după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, l-a acuzat din nou pe Gică Hagi că el făcea selecţia la naţională, când era jucător:

”Atâta timp cât faci un program şi îl faci tu, şi iei ce jucători vrei tu la echipa naţională, înseamnă că Hagi, nu Gică Popescu, era lider.

Ăsta e adevărul. Veneau la echipa naţională jucătorii pe care şi-i dorea el”, a spus Lupu în urmă cu o săptămână.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare