Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoichiţă din partea FRF după apariţia lui Charalambous la FCSB! "În Italia eşti suspendat luni de zile, dacă faci aşa ceva"

Reacţia lui Mihai Stoichiţă din partea FRF după apariţia lui Charalambous la FCSB! "În Italia eşti suspendat luni de zile, dacă faci aşa ceva"

FCSB

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a oferit o primă părere, după ce FCSB l-a instalat pe Elias Charalambous în funcţia de antrenor principal.

Charalambous a apărut la antrenamentele FCSB, după ce a fost prezentat oficial

Noul antrenor al FCSB-ului, Elias Charalambous (42 de ani), a aterizat la Bucureşti, miercuri seara, iar în cursul zilei de joi a fost prezentat oficial la vicecampioana României. Fostul fundaş cipriot de la FC Vaslui a participat la primul antrenament în baza de la Berceni, dar rolul său e pus sub semnul întrebării. 

La Orange Sport, Basarab Panduru a spus că alte patru personaje din cadrul echipei sub peste Elias Charalambous, căruia i-a pus pe echipament rolul de A5. 

De altfel, atât noul deţinător de licenţă Pro de la FCSB, dar şi delegatul Mihai Pintilii vor fi monitorizaţi de FRF. 

Mihai Stoichiţă a spus, deja, că nu sunt motive pentru a sancţiona situaţia de la FCSB, în acest moment. 

"Păi, de ce să-l pedepsim? De ce să-l pedepsim? E deţinător de licenţă Pro, e principal, e treaba lui cum îşi face treaba.

(n.r. - antrenamentele de la baza FCSB sunt conduse de Pintilii). Asta e, noi nu avem în legislaţie. De exemplu, în Italia eşti suspendat luni de zile, dacă faci aşa ceva. Nu, la noi nu există în legislaţie. La noi e doar la meciuri. În regulament e specificat doar comportamentul tău în timpul meciurilor oficiale", a declarat Mihai Stoichiţă la emisiunea Superfanii.

Elias Charalambous va debuta la FCSB pe 3 aprilie, în deplasare cu Sepsi, în Superligă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitaelias charalambousfcsbantrenor fcsbfrf 

viewscnt
Articole similare