Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştia Charalambous despre implicarea lui Gigi Becali la echipă? Ce spun doi dintre foştii săi colegi: ”Am discutat cu el despre situaţia de la club”

Ştia Charalambous despre implicarea lui Gigi Becali la echipă? Ce spun doi dintre foştii săi colegi: ”Am discutat cu el despre situaţia de la club”

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous ştia despre felul în care Gigi Becali se bagă peste antrenor în alcătuirea echipei, spune un fost coechipier al antrenorului cipriot.

Elias Charalambous este noul antrenor al FCSB-ului, o surpriză pentru toată lumea. Fost fundaş stânga, acesta încă nu şi-a făcut un nume ca antrenor.

Şi mai surprinzător a fost faptul că Gigi Becali a declarat din start că FCSB are nevoie de un antrenor deţinător de licenţă PRO, dar în realitate Mihai Pintilii va fi principal.

Ce ştia Elias Charalambous despre situaţia de la FCSB înainte să semneze

FCSB a rămas fără antrenor principal, în acte, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia, pe fondul unor relaţii tensionate pe care le avea cu Meme Stoica.

Gigi Becali a fost nevoit astfel să căute un nou antrenor care să fie principal doar în acte, în contextul în care a transmis clar că Mihai Pintilii este cel care pregăteşte echipa.

Ştirea că Elias Charalambous a semnat cu FCSB a fost astfel surprinzătoare. Mai ales că Gigi Becali, în ultima perioadă, n-a mai vrut să lucreze cu antrenori străini.

În plus, patronul FCSB este recunoscut pentru faptul că se amestecă în alcătuirea echipei de start, dar şi la schimbări.

Ionuţ Rada, fost coleg cu Elias Charalambous la Karlsruher, în 2012, spune însă că antrenorul în vârstă de 42 de ştia despre toată situaţia de la FCSB, înainte să semneze contractul:

”Mă bucur pentru fostul meu coleg, chiar am avut o discuţie cu el. Ştie situaţia, unde a venit. Va fi important cum va comunica cu presa, cu staff-ul, cei care sunt acolo.

Sper să găsească echilibru, ştim foarte bine că situaţia de acolo nu se va schimba.

Am discutat cu el despre situaţia de la club şi ştia, era la zi cu tot ce se întâmplă acolo şi care va fi situaţia lui.

Cred că Elias şi staff-ul care era la FCSB se pot ajuta reciproc. Sunt conştienţi că împreună pot reuşi lucruri frumoase”, a spus Ionuţ Rada pentru gsp.ro.

Liviu Antal, despre Elias Charalambous la FCSB: ”Este un tip foarte religios”

Liviu Antal a fost coleg cu Elias Charalambous la FC Vaslui, unde iulie a jucat un an, în perioada 2012-2013.

Antal spune că a rămas în relaţii foarte bune cu noul antrenor al FCSB-ului şi deja a identificat la el o calitate care este foarte apreciată de Gigi Becali: credinţa.

”Am mai vorbit în ultima perioadă, chiar şi înainte să vină la FCSB. El este un tip foarte religios, apropiat de biserică, am şi vorbit pe tema asta cu el.

Acest lucru o să-i placă cu siguranţă lui Gigi Becali.

Este foarte profesionist, serios şi respectat în ţară. Ca antrenor, nu îl ştiu atât de bine, n-am apucat să-l cunosc, dar pot să vă spun că a vrut să mă ia în perioada în care a antrenat în Cipru”, a spus Liviu Antal pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare