Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compagno vorbeşte deschis despre Mancini şi atacantul care i-a luat locul în lotul Italiei! "Am încercat să stau liniştit la FCSB, dar nu era uşor, deoarece mintea se ducea acolo" | EXCLUSIV

Compagno vorbeşte deschis despre Mancini şi atacantul care i-a luat locul în lotul Italiei! "Am încercat să stau liniştit la FCSB, dar nu era uşor, deoarece mintea se ducea acolo" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Atacantul FCSB, Andrea Compagno (26 de ani), a vorbit deschis despre momentul în care şi-a văzut numele pe lista preliminară a Italiei, la meciurile cu Anglia şi Malta.

Sentimentele lui Andrea Compagno, după ce n-a prins lotul final al Italiei. Cum comentează decizia lui Mancini

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit, în urmă cu o lună, că FCSB a primit mail de convocare pentru Andrea Compagno la naţionala Italiei, pentru două meciuri din preliminariile EURO 2024. 

Selecţionerul Roberto Mancini a confirmat că l-a monitorizat pe atacantul de la FCSB, dar în cele din urmă Andrea Compagno n-a prins lotul final pentru partidele cu Anglia şi Malta

După acţiunea Squadra Azzurra, Andrea Compagno a vorbit despre fotbalul italian, dar şi despre săptămânile în care a sperat că-şi va reprezenta, oficial, ţara natală. 

"Eu cred că Italia are talent, are jucători. Nu e o problemă că s-a schimbat mult. Trebuie să se califice la EURO 2024. Problema mare este că în Italia nu sunt mulţi italieni care joacă. Fiecare echipă are mulţi străini. Trebuie să schimbe asta. Sunt multe echipe în Italia fără italieni în primul 11 şi e ciudat. Cred că e singura ţară care face asta. 

În aceste trei echipe (n.r. - din sferturile Champions League) nu sunt foarte mulţi italieni, dar Serie A are nivelul foarte bun şi sunt fericit că au demonstrat în Champions League",  a spus atacantul de la FCSB pentru Orange Sport. 

Cât despre cel mai bun atacant al campioanei Europei, Compagno s-a îndreptat spre Lazio: "Cred că Immobile. De doi, trei ani în fiecare an dă 20 de goluri în Serie A". 

Andrea Compagno: "Sa fii pe listă cu acei jucători e incredibil, senzaţional"

"(n.r.  - Ţi s-a îndeplinit măcar 10% din vis că ai fost pe lista lui Mancini?) Mai mult de 10%, a fost senzaţional. Au fost două zile frumoase. O să le iau cu mine mereu aceste senzaţii. Am încercat să stau liniştit la FCSB, odată cu începea play-off-ul, dar nu era aşa usor, deoarece mintea se ducea acolo, dacă o să fiu acolo. E ceea ce visez de când eram copil. A fost foarte frumos, chiar dacă nu am fost acolo. Am încercat să iau doar lucrurile pozitive. Sa fii pe listă cu acei jucători e incredibil, senzaţional", a mai spus Andrea Compagno. 

Cel care i-a luat locul lui Andrea Compagno în lotul Italiei a fost Mateo Retegui (23 de ani), atacantul lui Tigre, născut în Argentina la San Fernando, dar care are cetăţenie italiană. 

De altfel, vârful preferat de Roberto Mancini a impresionat la prima acţiune. Mateo Retegui a marcat o dată cu Anglia şi o dată cu Malta. 

"Cred că Mancini nu greşeste niciodată. Dacă l-a convocat, sigur este un jucător bun. Italia are încredere în Mancini, pentru că a luat Campionatul European. 

Visul meu este să ajung acolo (n.r. - în Serie A). Drumul este la fel, să te sacrifici, să munceşti", a adăugat atacantul de la FCSB, Andrea Compagno. 

Afla mai multe despre: andrea compagnoandrea compagno italiafcsbroberto mancini 

viewscnt
Articole similare