Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Hagi după meciurile naţionalei României! Antrenorul Farului a primit şi veşti rele înainte de meciul cu Rapid: "Asta e, se întâmplă, astea sunt riscurile din fotbal"

Reacţia lui Gică Hagi după meciurile naţionalei României! Antrenorul Farului a primit şi veşti rele înainte de meciul cu Rapid: "Asta e, se întâmplă, astea sunt riscurile din fotbal"

Echipa națională

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a comentat rezultatele naţionalei din startul preliminariile EURO 2024. De asemenea, antrenorul a primit şi câteva veşti rele, înainte de reluarea play-off-ului Superligii.

Gică Hagi, după victoriile naţionalei României

Superliga se reia în acest weekend, după meciurile echipelor naţionale din martie. România a învins Andorra, cu 2-1, şi Belarus, cu 2-1, iar Gică Hagi e de părere că obiectivul tricolorilor a fost îndeplinit, până în acest punct. 

De asemenea, Gică Hagi a anunţat că a pierdut trei fotbalişti, înainte de reluarea Superligii. Băluţă şi Popescu, Sîrbu au probleme medicale şi nu ar putea juca în următorul meci. 

"Obiectivul era să luăm cele şase puncte din ambele meciuri. Echipa României a avut două jocuri în care a arătat că ştie să câştige, a arătat momente bune, le-au exploatat şi ăsta e lucrul fundamental, că am luat şase puncte. În clasament stăm excelent, un început foarte bun. 

Sperăm ca jucătorii să se întoarcă foarte bine de la loturile naţionale, să aibă un randament foarte bun. Trebuie să vină la echipa de club cu mintea şi corpul şi să se gândească la meciurile pe care le avem. 

Pauza nu a fost aşa bună pentru noi, am avut ghinion, i-am pierdut pe Băluţă şi Popescu, Sîrbu are şi el o problemă la genunchi şi nu poate juca în acest meci. Sperăm să găsim soluţii foarte bune, să ne depăşim şi să facem un meci perfect pentru a lua ceea ce ne dorim, cele 3 puncte.

Nu am vorbit cu Băluţă să văd ce are, cât de grav este. Asta e, se întâmplă, astea sunt riscurile din fotbal”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Farul Constanţa e lider în Superligă, cu 35 de puncte, iar sâmbătă joacă în deplasare cu Rapid Bucureşti, de la 21:45, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantaandorra romaniaromania belarus 

viewscnt
Articole similare