Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este o provocare pentru mine să fiu aici”. Elias Charalambous, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB

”Este o provocare pentru mine să fiu aici”. Elias Charalambous, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB

FCSB

Comentarii

Noul antrenor al FCSB-ului, Elias Charalambous (42 de ani), a aterizat la Bucureşti, miercuri seara, iar în cursul zilei de joi a fost prezentat oficial la vicecampioana României.

”Este o provocare pentru mine să fiu aici”. Elias Charalambous, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB

Elias Charalambous (42 de ani) este noul antrenor al FCSB-ului, o surpriză pentru toată lumea. Fost fundaş stânga, acesta încă nu şi-a făcut un nume ca antrenor.

Charalambous va debuta pe banca tehnică a FCSB luni, în a doua etapă a play-off-ului Superligii, împotriva lui Sepsi. Partida va fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, de la ora 20:30.

Fostul fundaş cipriot de la FC Vaslui a participat la primul antrenament în baza de la Berceni, dar rolul său e pus sub semnul întrebării. 

De asemenea, azi, Elias a avut o primă reacţie oficială după ce a semnat cu FCSB. 

”Sunt bucuros să fiu din nou aici, după 10 ani. Să primesc oferta de la Steaua (n.r. FCSB) a fost extraordinar, deoarece este cel mai mare club din ţară, a reuşit multe lucruri în Europa şi este cunoscut peste tot în lume, cu suporteri incredibili, o istorie bogată şi nu regret că am venit. Este o provocare pentru mine să fiu aici.

A fost o surpriză plăcută, atmosfera din sânul echipei este fantastică. Am experienţă în fotbal şi pot înţelege cum e atmosfera. Aici e foarte bine. Pentru mine, contează foarte mult atmosfera, te ajută să realizezi lucruri importante. De asemenea, am fost surprins de condiţiile bune de aici, există de toate, asta e foarte important pentru jucători, pentru staff.

Sunt genul de persoană care crede în muncă. Obiectivele clubului sunt cunoscute, dar cel mai important este următorul meci cu Sepsi, de luni.

M-am simţit bine în România, mi-am făcut prieteni, sunt fericit că m-am întors şi sper să avem succes împreună”, a declarat Elias Charalambous, pentru site-ul oficial al FCSB-ului.

Afla mai multe despre: elias charalambous 

viewscnt
Articole similare