Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a reclamat arbitrajul după eşecul cu Sepsi: ”Săracul, era disperat să dea roşu. La penalty la fel. Ho, că Sepsi e o echipă de play-off”

Nicolae Dică a reclamat arbitrajul după eşecul cu Sepsi: ”Săracul, era disperat să dea roşu. La penalty la fel. Ho, că Sepsi e o echipă de play-off”

Cupa României

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe CS Mioveni, scor 4-1 (0-0), joi, pe teren propriu, într-o partidă din faza sferturilor de finală din Cupa României.

  • Golurile covăsnenilor au fost marcate de Ion Gheorghe (min. 54), Cosmin Matei (min. 69, 90) şi Alexandru Tudorie (min. 90+5), în timp ce pentru argeşeni a punctat Ionuţ Rădescu (min. 75).

Nicolae Dică consideră că Iulian Dima a viciat deznodământul partidei cu Sepsi

Nicolae Dică este de părere că ”centralul” partidei, Iulian Dima, a încercat tot posibilul pentru ca Sepsi să obţină calificarea în semifinale.

În prima repriză, a acordat lovitură de la 11 metri, foarte sigur pe el, însă a fost întors din drum de VAR.

În cea de-a doua, a eliminat un alt jucător. Apoi, a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat pe jucătorul incriminat, Vlad Popa. 

Nicolae Dică consideră că şi la acea fază Iulian Dima a fost mult prea exigent, parcă dornic să elimine un jucător de la echipa sa.

Din punctul meu de vedere, am făcut o partidă bună, Am luat două goluri pe final de joc. Am primit şi acel cartonaş roşu în minutul 45.

Prima repriză a fost una echilibrată, unde ne-am creat şi noi oportunităţi. Am încercat să facem un fotbal plăcut şi în multe momente ne-a ieşit. Din păcate a venit acel roşu.

În partea a doua, chiar dacă am jucat în minus, am schimbat sistemul, am urcat echipa, am marcat un gol, am pus presiune. Băieţii au avut o atitudine bună. Nu am ce să le reproşez

Doar pentru Pop, pentru acel cartonaş roşu. Da. Nu ştiu ce l-a făcut să facă acel gest, pentru că el este un băiat mai liniştit. Nu am văzut reluările, dar mi s-a zis că ar fi împins cu pieptul.

Arbitrul, săracul, era disperat, nu ştia cum să dea cartonaş roşu mai repede. A dat la altul. Nici nu aşteptat reacţia din VAR. Cum a fost şi la penalty. Era disperat să ne dea gol Sepsi. Ho, stai liniştit, că Sepsi este o echipă foarte bună, de play-off. Săracul, nu ştia cum să facă mai repede să luăm gol.

În fine, nu-mi place să comentez arbitrajul, pentru că aş avea mai multe de spus. Suntem o echipă prea mică, nu sunt eu în măsură să comentez. Trebuie să ne vedem de jocul nostru, să reglăm lucrurile în campionat.

Ne-am luptat de la egal la egal cu Sepsi. Am încercat să egalăm, dar băieţii au reuşit în multe momente să se ridice la nivelul lor.

Le-am spus băieţilor, după meciul cu Chindia, că mai sunt şapte meciuri. Trebui să jucăm cu plăcere la fiecare joc, toată lumea ne vede retrogradaţi, noi mai credem în şansa noastră şi trebuie să jucăm fotbal”, a declarat Nicolae Dică, la finalul partidei cu Sepsi.

Afla mai multe despre: nicolae dicaiulian dima 

viewscnt
Articole similare