Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semne de întrebare ridicate în legătură cu statutul de titular al unui om de bază al Rapidului: ”Aveai aşteptări mai mari” | EXCLUSIV

Semne de întrebare ridicate în legătură cu statutul de titular al unui om de bază al Rapidului: ”Aveai aşteptări mai mari” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Sepsi împotriva Rapidului, Viorel Moldovan a vorbit despre prestaţia unui om de bază din formula de start a lui Adi Mutu şi a recunoscut că acesta a dezamăgit în ultima perioadă.

Văzută ca ”victimă sigură” înaintea play-off-ului, în contextul în care nu reuşise să învingă niciuna dintre viitoarele sale adversare în acest sezon, Sepsi a rectificat într-un final acest aspect.

După ce a pierdut meciurile din primele două etape, cu Farul Constanţa şi FCSB, Sepsi a primit vizita Rapidului şi a reuşit să se impună fără mari probleme, scor 2-0.

”Aveai aşteptări mai mari de la el”

Covăsnenii au deschis scorul prin Alexandru Tudorie, care a profitat de o gafă a lui Horaţiu Moldovan şi le-a adus gazdelor un avantaj din prima parte, înainte ca Pavol Safranko să rezolve meciul pe final.

Cristi Săpunaru a ratat un penalty în prelungiri, dar probabil că giuleştenii nu ar fi obţinut nici măcar o remiză nici în cazul în care căpitanul înscria de la punctul cu var.

A fost o seară de uitat pentru Adi Mutu şi jucătorii săi, iar, în urma meciului, Viorel Moldovan a ridicat semne de întrebare în legătură cu statutul de titular indiscutabil al Rapidului.

În direct la Orange Sport, fostul atacant a vorbit despre prestaţiile modeste ale goalkeeper-ului din ultima perioadă şi a sugerat că acesta nu mai dă încredere defensivei.

Semne de întrebare ridicate în legătură cu statutul de titular al lui Horaţiu Moldovan

Moldovan a sugerat că poate ”Briliantul” ar fi trebuit să încerce o altă variantă între buturi, măcar până când Horaţiu Moldovan va reuşi să revină la forma care l-a dus şi la echipa naţională.

A făcut şi meciuri foarte bune, aveai aşteptări mai mari de la el, ţinând cont că este, totuşi, un portar de echipă naţională. Bun, portarii fac gafe, dar încep să fie cam frecvente la el.

Şi tu îţi asumi, adversarul îţi marchează gol şi după echipei îi e greu să revină. Practic, trebuie să dai încredere echipei în aceste momente. Trebuia să găsească altă soluţie, să joace minge lungă”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Horaţiu Moldovan este integralist, până acum, pentru Rapid în actuala ediţie a Superligii, în timp ce în ultima stagiune a ratat doar trei meciuri din campionat.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovan 

viewscnt
Articole similare