Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovan propune doi jucători de la FCSB cluburilor din Europa: ”Şase milioane pentru el şi trei pentru el, i-aş lua fără ezitare” | EXCLUSIV

Moldovan propune doi jucători de la FCSB cluburilor din Europa: ”Şase milioane pentru el şi trei pentru el, i-aş lua fără ezitare” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Viorel Moldovan a propus doi jucători de la FCSB cluburilor din Europa, fiind de părere că cei doi ar putea fi transferuri de succes, atât timp cât preţul este unul corect.

La aproape opt ani de când a cucerit ultimul titlu, FCSB speră să redevină campioana României, iar, la momentul actual, vicecampioana se află la mâna sa.

La cinci puncte de Farul, cu ambele meciuri directe rămase, şi la un punct de CFR, cu doar returul de pe Arena Naţională rămas, roş-albaştrii visează că vor reuşi să câştige Superliga.

”I-aş lua fără ezitare”

În cazul în care echipa sa va cuceri trofeul, Gigi Becali va reuşi, cu siguranţă, noi lovituri pe piaţa transferurilor, iar Viorel Moldovan este de părere că doi jucători ai FCSB sunt pregătiţi să facă pasul în Occident.

În direct la Orange Sport, fostul mare atacant a afirmat că, dacă ar fi conducător de club în fotbalul european, ar lua serios în calcul să îi transfere pe Florinel Coman şi Ştefan Târnovanu.

În opinia lui Modovan, dacă cei doi ar putea fi cumpăraţi pentru nouă milioane de euro în total, şase pentru ”Mbappe de România” şi trei pentru coechipierul său dintre buturi, transferurile ar trebui realizate ”fără ezitare”.

Moldovan propune doi jucători de la FCSB cluburilor din Europa

Eu, să fiu conducătorul unui club din Occident şi să caut un portar şi o bandă stângă, i-aş lua pe Coman şi Târnovanu fără ezitare, desigur şi în funcţie de pretenţiile financiare ale FCSB.

Dacă aş putea să obţin preţ bun, i-aş lua. Mai mult de şase milioane nu aş da pe Coman, cu generozitate. Pe Târnovanu, trei”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

După un început de sezon în care s-a luptat cu Tavi Popescu pentru un loc de titular în flancul stâng, Florinel Coman a reuşit să se impună în primul 11 al vicecampioanei.

Cei de la FCSB susţin că nu doar căderea de formă a ”perlei” a dus la revenirea lui ”Mbappe de România”, ci şi faptul că acesta şi-a schimbat atitudinea.

De cealaltă parte, de când i-a luat locul în poartă lui Andrei Vlad, Ştefan Târnovanu nu a mai ratat aproape niciun meci, în afara perioadei în care a fost accidentat.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare