Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pentru public mai joc”. Criticat pentru kilogramele sale în plus, Budescu a ţinut un discurs spumos după ce a marcat un gol de excepţie cu Mioveni

”Pentru public mai joc”. Criticat pentru kilogramele sale în plus, Budescu a ţinut un discurs spumos după ce a marcat un gol de excepţie cu Mioveni

Petrolul

Comentarii

În ultima perioadă, Constantin Budescu (34 de ani) a fost, din nou, criticat pentru kilogramele sale în plus, însă acesta le-a dat replica celor care îl contestă, după ce a marcat un gol de excepţie împotriva lui CS Mioveni, în a treia etapă a play-out-ului.

Petrolul a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă în a treia etapă a play-out-ului, după ce a trecut de ultima clasată, CS Mioveni, cu scorul de 2-0.

Rezultatul obţinut i-a readus pe ploieşteni pe primul loc în clasament şi a mărit distanţa faţă de locurile de baraj la opt puncte, astfel că ”lupii galbenii” pot răsufla liniştiţi deocamdată.

”Pentru public mai joc, ca să spun aşa. Îmi place să marchez goluri frumoase”

Decisiv pentru Petrolul în meciul cu Mioveni a fost Constantin Budescu, care a deschis scorul cu un gol de excepţie în prima repriză, înainte de a fi înlocuit la pauză, din cauza unei accidentări.

Mijlocaşul a fost prezent la flash-interviu şi a dezvăluit că nu are nicio problemă serioasă, astfel că ar trebui să revină pe gazon cât de curând, notând însă că nu a dorit să rişte o accidentare serioasă.

În plus, ”Magicianul” a recunoscut că este mândru de golul pe care l-a marcat, punctând că mai joacă doar pentru a bucura publicul cu execuţii frumoase.

Criticat pentru kilogramele sale în plus, Budescu a ţinut un discurs spumos după ce a marcat un gol de excepţie cu Mioveni

Mă bucur că am reuşit să înscriu, că am oferit o pasă de gol. Important e că am câştigat. Am simţit ceva la coapsă şi am preferat să nu risc.

O să văd mâine când o să fac un consult dacă e ceva grav sau nu. Nu ştiu dacă a fost atât de uşor pe cât a părut. Am înscris destul de repede, apoi am marcat şi al doilea gol.

După pot spune că ne-am relaxat un pic. În a două repriză am încercat să marcăm golul trei, dar nu am reuşit. Important e să o ţinem tot aşa şi să rămânem sus în clasament.

Pentru public mai joc, ca să spun aşa. Îmi place să marchez goluri frumoase, e vorba aia românească, mai bine o bară frumoasă decât un gol urât. Mă bucur că a fost golul frumos în seara asta.

L-aş pune pe podium, să zic aşa. Dar nu ştiu dacă merge să facem podiumul de cinci”, a declarat Constantin Budescu, după victoria cu CS Mioveni.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare