Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pîrvu a anunţat obiectivul Petrolului, după victoria cu CS Mioveni. ”Nu a fost deloc uşor pentru mine”

Florin Pîrvu a anunţat obiectivul Petrolului, după victoria cu CS Mioveni. ”Nu a fost deloc uşor pentru mine”

CS Mioveni

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-0 (2-0), luni, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 3-a a play-out-ului din Superligă.

Florin Pîrvu se felicită pentru titularizarea lui Budescu: ”Inspiraţie!”

Antrenorul ploieştenilor, Florin Pîrvu, a reuşit alături de ”lupii galbeni” să lege a patra victorie consecutivă în Superligă, fără gol primit.

  • 1-0 cu FC Argeş, 1-0 cu UTA, 1-0 cu U Craiova 1948 şi 2-0 cu CS Mioveni.

La capitolul minusuri, Petrolul îl va trece pe Constantin Budescu, cel care a suferit o accidentare la finalul primei reprize şi nu se ştie exact cât timp va sta departe de gazon.

Mioveni venea pentru a-şi juca ultima şansa aici. Cu toate acestea, pot să spun că ei vor fi foarte greu de bătut până la final.

A fost şi inspiraţie să jucăm cu Budescu de la început, el s-a pregătit foarte bine, are o atitudine foarte bună, aşa cum le spun şi băieţilor, ca să pot alege primul 11.

El e un jucător de execuţie, ne-a ajutat în prima repriză, dar s-a accidentat, o să vedem cât va sta, dar ne va lipsi”, a declarat Florin Pîrvu, la finalul partidei cu CS Mioveni.

Florin Pîrvu: ”Nu eu am cerut pasul înapoi!”

Chiar dacă Petrolul este pe primul loc în play-out, Florin Pîrvu nu se hazardează şi afirmă că obiectivul echipei a rămas acelaşi: salvarea de la retrogradare.

Tot ce vine în plus, este un bonus, iar jucători ar trebui felicitaţi.

Mental, e acel pas înapoi, fără ca eu să le cer asta. Ştiam că se vor deschide şi că îi vom prinde descoperiţi. Dacă marcam şi golul 3, eram mai liniştiţi, dar mă bucur că avem încă un meci fără gol primit.

Nu e nimic jucat, play-out-ul e foarte greu şi o victorie poate să te aducă în faţă sau pe locurile de baraj. Îi felicit pe băieţi pentru mentalitate, suporterii înţeleg ce se întâmplă şi obiectivul e să ne menţinem.

Că noi reuşim meciuri foarte bune, ăsta e un bonus şi aşteptăm publicul în număr cât mai mare la stadion, avem nevoie de el.

Nu a fost deloc uşor pentru mine, a fost o mare provocare, am venit la meciul cu Hermannstadt şi a urmat acea serie cu toate echipele din play-off, dar am crezut şi suntem în creştere.

Fiecare are calitatea lui, poate să ofere maximum, suntem un grup bun, am devenit o familie şi asta se datorează lor şi vestiarului aceste rezultate. Şi partea financiară, e adevărat, orice echipă are nevoie de stabilitate, e foarte important, nu ne gândim la ce va urma, suntem ok”, a completat Florin Pîrvu.

Afla mai multe despre: petrolul-miovenisuperligapirvu 

viewscnt
Articole similare