Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul a ajuns la patru victorii consecutive fără gol primit. ”E o surpriză colosală! A renăscut din propria cenuşă” | EXCLUSIV

Petrolul a ajuns la patru victorii consecutive fără gol primit. ”E o surpriză colosală! A renăscut din propria cenuşă” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-0 (2-0), luni, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 3-a a play-out-ului din Superligă.

  • Golurile ploieştenilor au fost marcate de Constantin Budescu (min. 10) şi Felix Matheus (min. 24).

Mihai Stoica, surprins total de forma Petrolului: ”O surpriză colosală”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, s-a declarat total surprins de forma foarte bună arătată de Petrolul, care, la un moment dat, părea că se îndreaptă către zona retrogradării.

La club a sosit Florin Pârvu, într-un moment foarte greu, iar acum a reuşit să lege patru victorii consecutive în Superligă, fără gol primit - 1-0 cu FC Argeş, 1-0 cu UTA, 1-0 cu U Craiova 1948 şi 2-0 cu CS Mioveni - iar acum Petrolul este lider în play-out.

”(n.r - despre Constantin Budescu) Cu un asemenea jucător, încerci să-l foloseşti cât mai mult, de calităţile lui. Să joci pentru el. Pentru că nu este un jucător care defensiv îţi oferă prea mult, dar cu mingea te judecă. Astăzi a avut o primă partide de excepţie.

Pentru mine este o surpriză colosală Petrolul. La un moment dat, a avut o perioadă în care părea că se duce în zona nisipurilor mişcătoare. Chiar a renăscut din propria cenuşă.

Cred că trebuie discutat şi despre Pârvu, cel care a venit într-un moment critic. Chiar dacă părea la început că nu se potriveşte, uite că face treabă. Este la a patra victorie consecutivă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport

Clasament Superligă, play-out

Afla mai multe despre: ploiesti - miovenimihai stoica 

viewscnt
Articole similare