Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Încă un fotbalist din Premier League a fost surprins în timp ce se droga! Are doar 26 de ani şi 37 de meciuri pentru naţionala Angliei

FOTO | Încă un fotbalist din Premier League a fost surprins în timp ce se droga! Are doar 26 de ani şi 37 de meciuri pentru naţionala Anglieigalerie foto

Premier League

Comentarii

La doar două săptămâni după ce au apărut în spaţiul public imagini cu Brandon Williams, jucător al Manchester United, în timp ce se droga, şi Dele Alli, fostul star al lui Tottenham, deţinut de Everton şi împrumutat la Besiktas, a fost surprins într-o ipostază similară.

În urmă cu două săptămâni, Brandon Williams a fost surprins cum se droga în maşină, lângă baza de antrenamente a lui Manchester United.

Jucătorul de 22 de ani se afla pe scaunul din stânga, cel al pasagerului, şi inhala protoxid de azot dintr-un balon, o nouă modă printre tinerii din ziua de azi.

Gazul le dă consumatorilor o senzaţie euforică, de ameţeală, care îi face să fie amuzaţi, dar care ţine doar câteva zeci de secunde, maxim un minut.

Încă un fotbalist din Premier League a fost surprins în timp ce se droga

Protoxidul de azot nu este ilegal, dar nici nu este recomandat pentru consum uman, în contextul în care poate produce stări de leşin sau chiar pierderi de conştinţă în situaţii mai grave.

Mai mult, guvernul de la Londra plănuieşte să ilegalizeze aşa-numitul gaz ilariant, care face ravagii printre tinerii din Marea Britanic.

După Williams, un alt fotbalist din Premier League, Dele Alli, a fost surprins în timp ce consuma protoxid de azot, dar circusmtanţele în care se afla acesta sunt şi mai şocante.

Sursă foto: Daily Mail

Dele Alli, de nerecunoscut în ultimii ani

Pe lângă balonul din care inhala gazul ilariant, în imaginea cu fostul star al lui Tottenham mai pot fi văzute, pe masa din faţa sa, un recipient cu tutun de mestecat şi mai multe recipiente cu alcool.

 

 

 

Cândva una dintre marile speranţe ale fotbalului englez, Dele Alli a fost desemnat doi ani la rând cel mai valoros tânăr jucător din Premier League, în 2016 şi 2017.

După mai multe sezoane de excepţie la Londra, fotbalistul s-a ”pierdut”, iar în iarna lui 2022 era cedat, pe gratis, lui Everton, cu diverse bonusuri bazate pe prestaţiile sale incluse.

Jucătorul nu a dat randament nici pe Goodison Park, iar în vară a ajuns să fie împrumutat în Turcia, la Besiktas, unde, din nou, nu s-a ridicat la aşteptări.

Alli a debutat în naţionala Angliei în 2015, la doar 19 ani, şi a reuşit să însumeze 37 de apariţii până în 2019, nemaifiind convocat de atunci.

Afla mai multe despre: dele alli 

viewscnt
Articole similare