Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, supărat în timpul meciului, cât şi după: ”De asta am luat galben”. Cum a reacţionat când a fost întrebat dacă Sepsi face figuraţie în play-off

Bergodi, supărat în timpul meciului, cât şi după: ”De asta am luat galben”. Cum a reacţionat când a fost întrebat dacă Sepsi face figuraţie în play-off

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul formaţiei Sepsi, Cristiano Bergodi (58 de ani), a tras concluziile după victoria obţinută de echipa sa în faţa celor de la Rapid.

Sepsi a învins, pe teren propriu, formaţia Rapid, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Începutul meciului a fost întârziat cu cinci minute, după un protest al jucătorilor rapidişti faţă de faptul că nu toţi suporterii vişinii au putut intra pe arena din Sfântu Gheorghe.

În minutul 15 al partidei, ultraşii echipei Rapid au părăsit stadionul, în semn de protest că o parte dintre ei au fost opriţi să intre la meci, pentru că ar fi depăşit numărul de locuri alocat galeriei bucureştene pentru acest meci.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 26 de Tudorie, după gafe în şir ale apărării giuleştenilor.

Rapid a avut primul şut pe poartă abia în minutul 53.

Gazdele au majorat avantajul în minutul 86, când Ştefănescu a înscris după o pasă cu călcâiul a lui Rondon.

În minutul 90+3, Săpunaru a ratat un penalty pentru Rapid.

Este prima victorie din istorie reuşită de Sepsi în faţa echipei Rapid şi al doilea succes al lui Cristiano Bergodi împotriva formaţiei giuleştene, după 16 ani.

Bergodi, supărat în timpul meciului, cât şi după: ”De asta am luat galben”. Cum a reacţionat când a fost întrebat dacă Sepsi face figuraţie în play-off

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a explicat care a fost cheia succesului pentru echipa sa şi a dezvăluit de ce a fost avertizat cu ”galben” în timpul meciului.

"I-am simţit bine pe băieţi. Au avut o atitudine, o abordare bună. Pressing, au închis bine spaţiile. Sunt momente de aşteptare, momente de pressing.

De la o fază din asta a ieşit golul lui Tudorie. Eu niciodată nu le spun jucătorilor că un portar advers gafează. Îl consider un jucător foarte bun pe Moldovan, de naţională. 

Am jucat un meci foarte bun şi îi felicit pe jucători. După o oră am schimbat, că am un lot bun. Mi se pare corect să dăm şansă tuturor.

Ştefănescu a intrat foarte bine şi a făcut diferenţa. M-a supărat un fault la mijlocul terenului, de asta am luat galben.

Eu sunt liniştit, nu prea sunt avertizat de arbitrii. Asta se vorbeşte prin presă şi nu ne interesează (n.r. că Sepsi face figuraţie în play-off).

Poate băieţii au auzit şi au avut o răbufnire de orgoliu. Şi cu Farul, şi cu FCSB, am jucat foarte bine, dar am ratat ocazii mari.

Noi suntem la 4 puncte de Rapid, nu ne uşor să urcăm în clasament. Nu spun nimic, nu e corect din partea mea.

Am aşteptat acolo, am fost puţin surprins, credeam că o să fie doar câteva secunde. Nu e treaba mea asta oricum", a declarat Bergodi, după meci.

În clasament, Rapid are 28 de puncte şi este pe locul 5, iar Sepsi ocupă locul 6, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: bergodisepsi 

viewscnt
Articole similare