Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Moruţan, în linie dreaptă! Oficialii celor două cluburi s-au întâlnit la ultimul meci. Giovanni Becali: ”Da, e adevărat”

Transferul lui Moruţan, în linie dreaptă! Oficialii celor două cluburi s-au întâlnit la ultimul meci. Giovanni Becali: ”Da, e adevărat”

Transferuri

Comentarii

Transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan (23 de ani) la Pisa a intrat în linie dreaptă, după ce oficialii lui Galatasaray au fost prezenţi la ultimul meci al formaţiei din Serie B, conform lui Giovanni Becali, care a făcut anunţul în presa din Italia.

Plecat de la FCSB în urmă cu aproape doi ani, când a fost achiziţionat de Galatasaray, Olimpiu Moruţan nu a reuşit să se impună în Turcia, dar a făcut-o în Italia.

Împrumutat în vară la Pisa, românul a devenit imediat om de bază în Serie B, la formaţia pentru care evoluează şi Marius Marin şi Adrian Rus, iar forma sa la nivel de club l-a ”propulsat” şi în primul 11 al echipei naţionale.

Transferul său la Pisa include şi o clauză conform căreia, dacă echipa reuşeşte să promoveze în Serie A, va fi nevoit să obligată să achite 5,5 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruţan.

”Oficialii lui Galatasaray au fost la meciul Pisa - Cagliari”

Aflată pe locul opt în Serie B, ultimul care duce la barajul pentru promovare, trupa din Toscana are încă speranţe de a ajunge în primul eşalon, dar, indiferent dacă îşi va atinge obiectivul, doreşte să îl păstreze pe Olimpiu Moruţan.

Giovanni Becali a anunţat în presa din Italia că oficialii lui Galatasaray au fost prezenţi la ultimul meci al Pisei, cu Cagliari, în care Moruţan a prins 65 de minute, pentru a discuta despre transferul definitiv al românului.

Directorul sportiv al Pisei, Claudio Chiellini, fratele geamăn al fostului fundaş de la Juventus, Giorgio, a fost cel care a negociat cu turcii, însă, momentan, nimic nu este bătut în cuie, deşi ambele părţi ar dori ca mutarea să se realizeze.

Transferul lui Moruţan, în linie dreaptă

Da, e adevărat din câte ştiu. Oficialii lui Galatasaray au fost pe Garibaldi Arena la meciul Pisa - Cagliari, iar ulterior au discutat cu Claudio Chiellini despre jucător.

E prea devreme să vorbim, mai este suficient timp până pe 31 mai, data la care opţiunea de transfer definitiv expiră. Nu ştiu ce vrea să facă Pisa şi nici ce vrea Galatasaray. Preţul pentru transferul definitiv este cunoscut, 5,5 milioane de euro.

Olimpiu se gândeşte doar să joace bine şi să o ajute pe Pisa în acest final de sezon şi la baraj. Nu ştiu ce au discutat cluburile, dar vom afla în zilele următoare”, a declarat Giovanni Becali, pentru La Nazione.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare