Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, şocat de ce a păţit fostul jucător al FCSB la CFR: ”Inexplicabil!” | EXCLUSIV

MM, şocat de ce a păţit fostul jucător al FCSB la CFR: ”Inexplicabil!” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma meciului Petrolul - Mioveni, MM Stoica a vorbit despre accidentarea suferită de Constantin Budescu (34 de ani), asemănând problemele medicale ale mijlocaşului cu cele întâmpinate de un fost jucător al FCSB la CFR Cluj.

Constantin Budescu a făcut o primă repriză de excepţie în Petrolul Ploieşti - CS Mioveni, reuşind să deschidă scorul şi să paseze decisiv la a doua reuşită, înainte de a fi înlocuit la pauză, din cauza unei accidentări.

S-a speculat că problemele medicale ale mijlocaşului provin de la kilogramele sale în plus, dar MM Stoica a sugerat că ar putea fi vorba pur şi simplu de ghinion sau de alţi factori.

”Nu a avut probleme cu accidentările niciodată, dar a făcut şapte rupturi la Cluj. Inexplicabil!”

În drect la Orange Sport, oficialul FCSB a dat exemplu cazul unui fost jucător al vicecampioanei, Sergiu Buş (30 de ani), care niciodată nu a fost predispus la accidentări.

Singura echipă la care atacantul ar fi întâmpinat probleme ar fi CFR Cluj, unde ar fi suferit şapte rupturi diferite, conform lui MM Stoica.

Managerul general al FCSB l-a dat şi pe Vlad Chiricheş (33 de ani) exemplu, care, ajuns spre finalul carierei, încă nu a reuşit să bifeze 30 de meciuri de campionat în acelaşi sezon.

Vorbeam cu Sergiu Buş, că ne-am întâlnit întâmplător, mergea şi el la Cluj, ieri, când am plecat la stadion. Sergiu Buş nu a avut probleme cu accidentările niciodată.

Nu e nici în vârstă. La Cluj, a făcut şapte rupturi. Inexplicabil! Dar se întâmplă câteodată. De regulă, sunt jucători care au probleme musculare toată cariera, vezi Chiri (n.r. Chiricheş), săracul, care are nişte probleme...

Şi nu pot spune câte a făcut şi cât s-a dezvoltat... absolut totul face corect, dar uite că se rupe în continuare”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Sergiu Buş, tras pe linie moartă la CFR de două ori

Crescut în academia lui CFR Cluj, Sergiu Buş a plecat din Gruia la doar 20 de ani, în 2013, în căutarea unei echipe unde să aibă şansa de a prinde minutele dorite pe teren.

Ajuns la Corona Braşov, acesta a mai petrecut doar un an în România înainte de a pleca în afară, la CSKA Sofia, de unde a fost achiziţionat de Sheffield Wednsday după doar jumătate de sezon, pentru 800.000 de euro.

După mandate la Salernitana, Astra Giurgiu, Levski şi Gaz Metan, acesta a primit o şansă din partea FCSB, datorită formei sale de la Mediaş, iar, după doar jumătate de sezon în care nu a impresionat, Becali a reuşit să îl vândă în Coreea de Sud.

În iarna lui 2022, acesta a revenit în Gruia, la nouă ani de când plecase, doar că fusese adus doar pentru a îndeplini anumite criterii în privinţa listei pentru Superligă, prinzând doar 225 de minute înainte de a fi împrumutat la Chindia, în ianuarie, unde a jucat deja 192 de minute.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare