Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la Rapid, acuzaţi de Dumitru Dragomir că ”distrug” un jucător: ”Bătaie de joc!”

Cei de la Rapid, acuzaţi de Dumitru Dragomir că ”distrug” un jucător: ”Bătaie de joc!”galerie foto

Rapid

Comentarii

Dumitru Dragomir este de părere că unul dintre jucătorii din lotul Rapidului care nu au prins foarte multe minute în acest sezon este, de fapt, o mare speranţă şi că giuleştenii îl ”distrug” pe acesta

Rapid a început actualul sezon cu mari speranţe că se poate lupta la podium, dar, cu şapte etape rămase, este greu de crezut că giuleştenii vor reuşi să se claseze mai sus de locul patru.

Chiar şi aşa, stagiunea a fost una de succes pentru Rapid, care a reuşit să revină într-un final unde îi era locul, adică în elita Superligii, după mai mulţi ani de suferinţă.

”Bătaie de joc!”

Adi Mutu a reuşit să lege o echipă competitivă în Giuleşti, care se bazează pe mai mulţi jucători cu mare experienţă, precum Cristi Săpunaru, Dragoş Grigore sau Junior Morais.

Totuşi, prin a le acorda atât de multe minute veteranilor în defensivă, Mutu a neglijat un jucător de perspectivă al Rapidului, pe Cristi Igant, un stopper de 20 de ani.

În acest sezon, fundaşul a prins doar trei meciuri, unul în Cupa României şi două în campionat, iar Dumitru Dragomir îi acuză pe cei de la Rapid că îl distrug pe acesta.

Cei de la Rapid, acuzaţi de Dumitru Dragomir că ”distrug” un jucător

Uite, de exemplu jucătorul pe care l-au vândut la Nice, Rareş Ilie. Cu un an-doi în urmă l-au luat de la Juniorul, pe el şi pe un fundaş central care... din punctul meu de vedere, e bătaie de joc că nu îl bagă şi se distruge. E jucător de echipa naţională: Cristi Ignat!

S-a făcut o mare greşeală desfiinţând echipa a doua. Pentru că una este să joci între juniori şi alta la o echipă de Divizia C, care îţi mai bagă o tălpoaie, te-aruncă în tribună, altceva e.

Te căleşti. Noua asta ne lipseşte! Viteza şi forţa! Noi nu mai avem fotbalişti atletici. Aţi văzut Arsenal cu Liverpool? 90% viteză, 10% forţă!

Noi n-avem 1% forţă şi nici 2% viteză! Noi nu mai avem fotbal atletic, nici tehnic, nici organizatoric, din cauză că la cluburi se lucrează prost, nu e federaţia neapărat vinovată.

Antrenorii sunt plătiţi prost şi jumate din centrele de copii şi juniori din ţară habar n-au!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare