Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, după înfrângerea cu Sepsi: ”Mai slab de atât nu putem juca”/ ”Avem o problemă de atitudine”

Adrian Mutu, după înfrângerea cu Sepsi: ”Mai slab de atât nu putem juca”/ ”Avem o problemă de atitudine”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Rapidul a fost învinsă de OSK Sepsi, scor 0-2 (0-1) la Sfântu Gheorghe, luni seară, într-o partidă din etapa a 3-a a play-off-ului din Superligă.

  • Cele două goluri ale covăsnenilor au fost marcate de Alexandru Tudorie (min. 26) şi Marius Ştefănescu (min. 86).
  • Cristian Săpunaru a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 90+3.

Adrian Mutu, la finalul partidei cu Sepsi: ”Gafa lui Moldovan a schimbat paradigma jocului”

Antrenorul celor de la Rapid, Adrian Mutu, a recunoscut superioritatea valorică totală a adversarilor de la Sepsi, însă nu înţelege de ce jucătorii săi nu reuşesc să se mobilizeze mai bine în faţa unor astfel de partide, cu presiune, cum sunt jocurile din play-off.

Adrian Mutu promite o analiză amplă şi, cu siguranţă, la următoarele meciuri vor exista schimbări la nivelul primului ”11”

Felicit echipa adversară pentru victorie. Au fost mai buni decât noi. Concluzii nu sunt prea multe lucruri de spus acum, la cald.

Cred că e cel mai slab meci de când sunt eu pe banca Rapidului. Motivele, sunt mai multe.Trebuie să uităm cât mai repede de acest acest meci.

Nu avem ce concluzii să tragem. Trebuie să învăţăm din această înfrângere. Dacă ne prezentăm în felul acesta în play-off, probabil lucrurile vor sta ca în seara asta, în continuare.

Pe lângă o prestaţie slabă, dacă mai vine şi ghinionul, frustrarea este şi mai mare.O să analizez cu staff-ul, o să vorbesc şi cu băieţii. Ne-au depăşit la toate capitolele şi au meritat victoria.

(n.r. - dacă e îngrijorătoare forma lui Dugandzic) Da, e. Dacă ne-am calificat în play-of trebuie să o facăm la nivelul Rapidului. Nu ce-o fi, o fi. Avem un nou obiectiv - cupele europene - şi ar trebui să ne luptăm. Azi aveam şansa de a lucra pe locul 4 în clasament. De câte ori s-au întâmplat astfel de lucruri, noi nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul momentului.

Gafa lui Moldo a schimbat paradigma jocului, pentru că până în acel moment nu riscasem nimic. Eram noi la conducerea meciului. Sepsi a făcut un meci de aşteptate. Asta nu înseamnă nimic. Trebuia să creăm mult mai mult în prima repriză. În repriza a doua trebuia să fim mult mai concreţi.

Eu nu cred că este cazul să-şi toarne cenuşă în cap. Cu siguranţă ar fi vrut să înscrie. Şi Cristi la fel, dar nu astea ar fi problemele noastre.

La nivel de atitudine. Când ai posibilitatea de a trece pe locul patru şi nu găseşti acea motivaţie, să faci acel pas important, să fii acolo...E o problemă. Motivaţia trebuie să fie interioară. Fotbalul, când nu-l tratezi cum trebuie, nu te iartă.

Când ai şi ghinion, este al treilea penalty ratat de noi... Nu ştiu, probabil. Are destulă experienţă ca să-şi gestioneze astfel de sentimente.

(n.r.  - despre suporteri) Acelaşi lucru care s-a întâmplat şi la Constanţa. Rapidul este o echipă care are suporteri foarte mulţi şi în ţară. Trebuie găsite soluţii pentru a intra toţi suporterii la meci, nu pentru a rămâne locuri goale în tribune.

Schimbări vor fi. Bineînţeles. Orice înfrângere ridică semne de întrebare. Vom analiza, vom strânge rândurile. Mai slab decât atât nu putem juca. Dacă suntem băieţi vom înţelege şi vom ajunge mai buni. Dacă nu, asta ne e valoarea”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu Sepsi.

Clasament Superligă, play-off

Foto: flashscore.ro.

Afla mai multe despre: adrian mutusepsi - rapid 

viewscnt
Articole similare