Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în lumea automobilismului. Pilotul Craig Breen a decedat în urma unui accident în timpul unui test pentru Raliul Croaţiei. Ce s-ar fi întâmplat

Doliu în lumea automobilismului. Pilotul Craig Breen a decedat în urma unui accident în timpul unui test pentru Raliul Croaţiei. Ce s-ar fi întâmplat

Auto

Comentarii

Hyundai Motorsport a anunţat, joi, că pilotul Craig Breen a murit într-un accident în timpul unui test pentru Raliul Croaţiei. Breen avea 33 de ani. Copilotul lui Breen, James Fulton, a scăpat nevătămat.

Doliu în lumea automobilismului. Craig Breen a decedat în urma unui accident în timpul unui test pentru Raliul Croaţiei

Pilotul Hyundai Craig Breen s-a stins din viaţă joi, după ce a fost implicat într-un accident în timpul unui test pentru Raliul Croaţiei, la vârsta de doar 33 de ani.

Hyundai Motorsport este întristată să confirme că pilotul Craig Breen şi-a pierdut viaţa astăzi, în timpul testului dinaintea Raliului Croaţiei.

Copilotul James Fulton a scăpat nevătămat din incidentul care s-a petrecut în jur de amiază. Hyundiar Motorsports îşi transmite sincerele condoleanţe familiei, prietenilor şi fanilor lui.

Hyundiar Motorsports nu va face un alt comentariu momentan”, a tranmis compania auto.

Potrivit Motorsport, Craig Breen se afla la volan autovehicului său, în timpul testului, când a ieşit de pe drum şi a intrat în decor cu maşina. Acesta nu a murit pe loc, dar s-a stins în spital din pricina rănilor suferite.

Pilotul a ieşit de pe drum în timpul unui test pe străzi asfaltate în Croaţia şi s-a stins din pricina rănilor suferite”, susţine sursa citată.

Cele mai mare performanţe din cariera lui Craig Breen în WRC fuseseră clasările pe locul secund la Raliurile din Suedia, 2018, 2023, Estonia, 2020-2021, Belgia 2021 şi Sardinia 2022.

Afla mai multe despre: wrc 

viewscnt
Articole similare