Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă eram patron şi antrenorul făcea ce a făcut Petrescu, îl dădeam afară”. Cum l-a scos din minţi tehnicianul CFR-ului pe Porumboiu

”Dacă eram patron şi antrenorul făcea ce a făcut Petrescu, îl dădeam afară”. Cum l-a scos din minţi tehnicianul CFR-ului pe Porumboiu

CFR Cluj

Comentarii

Una dintre schimbările făcute de Dan Petrescu (55 de ani) pe finalul meciului cu FCSB, anume introducerea lui Ovidiu Hoban (40 de ani) în teren, l-a scos din sărite pe Adrian Porumboiu, care a afirmat că, dacă era patron, îl dădea afară pe ”Bursuc”.

A treia etapă din actuala ediţie a play-off-ului Superligii a adus a treia remiză la rând pentru CFR Cluj, care, pentru al treilea meci consecutiv, a preluat avantajul, dar nu a putut ţine de el.

Atât în partidele cu Rapid şi Universitatea Craiova, cât şi în cea cu FCSB, campioana a reuşit să lovească prima, dar nu a reuşit să îşi menţină avantajul, la fel cum o făcea în trecut.

”Dacă eram patron şi antrenorul făcea ce a făcut Petrescu, îl dădeam afară”

Jucătorii pregătiţi de Dan Petrescu deveniseră experţi în victorii cu 1-0, dar, la momentul actual, nu par a fi capabili să câştige cu niciun scor.

Iar una dintre schimbările făcute de ”Bursuc” pe finalul meciului cu FCSB, cât scorul era 1-1, l-a scos din sărite pe Adrian Porumboiu.

Când Dan Petrescu trebuia să caute victoria, a ales să îl introducă pe veteranul Ovidiu Hoban în locul lui Karlo Muhar, iar fostul patron de la Vaslui nu a înţeles decizia tehnicianului.

Porumboiu a afirmat că, dacă era din nou patronul unui club, iar antrenorul echipei sale făcea o astfel de schimbare, atunci ar fi fost demis până următoarea zi.

Cum s-a scos din minţi ”Bursucul” pe Adrian Porumboiu

Se gândesc cei de la CFR Cluj ce să mai scoată din pagubă dacă să-l vândă pe Hoban, dar nu poţi. Te descalifici. Nu vrea să fiu atât de răutăcios cu Dan Petrescu, dar te dezamăgeşte dacă vezi asemenea schimbări.

Mă rog, dacă cineva poate să mă contrazică e dreptul lui, dar noi vorbim de fotbal, ci nu de altceva. Nu vreau să epatez, dar dacă eram patron şi antrenorul făcea schimbarea pe care a făcut-o Dan Petrescu, cu toată aprecierea, a doua zi nu mai era. Nu poţi să faci. Prosteşti fotbalul.

Nu poţi să faci asta dacă vrei să câştigi. Mă rog, e treaba lor şi nu e treaba mea, dar deocamdată rămân pe varianta asta”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare