Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al doilea meci jucat de Benzema în UCL a avut loc la Bucureşti, împotriva FCSB, acum 17 ani! Ce îşi aminteşte MM Stoica: ”Vă imaginaţi?” | VIDEO EXCLUSIV

Al doilea meci jucat de Benzema în UCL a avut loc la Bucureşti, împotriva FCSB, acum 17 ani! Ce îşi aminteşte MM Stoica: ”Vă imaginaţi?” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea partidei dintre Real Madrid şi Chelsea, MM Stoica a amintit că unul dintre primele meciuri ale starului ”galacticilor”, Karim Benzema (35 de ani), în Champions League a avut loc chiar la Bucureşti, împotriva FCSB.

Aflat pe locul al patrulea în lista golgheterilor all-time ai Champions League, cu 90 de reuşite în 149 de meciuri, aflat doar în urma lui Ronaldo, Messi şi Lewandowski, Karim Benzema este o legendă a fotbalului mondial.

Câştigător recent al Balonului de Aur, chiar şi la 35 de ani, francezul este unul dintre cei mai periculoşi fotbalişti din lume, lucru pe care l-a demonstrat şi în meciul de miercuri, cu Chelsea.

”Vă imaginaţi că au trecut 17 ani şi el parcă e din ce în ce mai bun?”

Invitat în studioul Orange Sport înaintea partidei din sferturile Champions League, MM Stoica a amintit că Benzema o întâlnea pe FCSB la doar al doilea meci al său din Liga Campionilor.

După ce a debutat în grupe în 2005, fiind titular într-o victorie cu Rosenborg, în care a şi marcat, francezul nu a mai prins niciun meci în UCL până în stagiunea viitoare.

Lăsat pe bancă în prima etapă a grupelor în 2006, Benzema a fost trimis în teren în a doua rundă, la Bucureşti, împotriva FCSB-ului, în ultimele minute, reuşind să marcheze pentru 3-0.

MM Stoica şi-a amintit şi de Ben Arfa, care era considerat chiar mai promiţător decât fostul coechipier, dar nu şi-a atins potenţialul, şi l-a lăudat pe Benzema pentru drumul pe care a reuşit să şi-l croiască.

Al doilea meci jucat de Benzema în UCL a avut loc la Bucureşti, împotriva FCSB

În 2006, primul meci al nostru acasă, după ce bătusem la Kiev 4-1, cu Lyon, Nicolae Dică titular, numărul 10, că aşa purta el câteodată, jucam cu Lyon, unde Fred era unul dintre cei mai buni atacanţi din lume.

În minutul 76 (n.r. 85, în 76 se efectuase altă schimbare), s-a făcut o schimbare: a ieşit Fred şi a intrat Karim Benzema. Acum aproape 17 ani. Îşi începea cariera, practic, în competiţia asta.

Era debutul lui în Champions League (n.r. era al doilea meci). Vă imaginaţi că au trecut 17 ani şi el parcă e din ce în ce mai bun?

Erau atunci doi jucători de mare perspectivă la Lyon, el şi Ben Arfa. Ben Arfa s-a pierdut, dar toată lumea vorbea de Ben Arfa, care era de o tehnicitate excepţională.

Uite unde a ajuns Benzema şi Benzema a avut rădbare să stea în umbra lui Cristiano Ronaldo, dar niciodată nu a lipsit din echipă.

Iar după aia efectiv să explodeze, pentru că să ajungi să fii contemporan cu Messi şi Ronaldo şi să tu să câştigi Balonul de Aur e ceva cu totul şi cu totul ieşit din comun”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: karim benzema 

viewscnt
Articole similare