Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Vreau să plec, nu îmi place”. Coman a vrut să o părăsească pe Viitorul după primele zile la Ovidiu! Ce l-a făcut să se răzgândească

VIDEO EXCLUSIV | ”Vreau să plec, nu îmi place”. Coman a vrut să o părăsească pe Viitorul după primele zile la Ovidiu! Ce l-a făcut să se răzgândească

Farul Constanța

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Florinel Coman (25 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri din momentul sosirii sale la Ovidiu, după ce îşi dăduse acordul să se alăture academiei lui Gică Hagi. Iniţial, ”Mbappe de România” nu reuşise să se acomodeze la Viitorul şi dorea să revină acasă, la Brăila.

Născut la Brăila, Florinel Coman s-a alăturat echipei locale, Luceafărul, de la o vârstă fragedă, iar, la doar 13 ani, a fost descoperit de Viitorul şi adus la Ovidiu.

”Mbappe de România” şi-a lăsat familia, prietenii şi tot ce cunoscuse până în acel punct în urmă pentru a face pasul la academia lui Gică Hagi, iar, iniţial, nu a fost mulţumit de decizia sa.

”Vorbeam cu mama şi îi spuneam «vreau să plec, nu îmi place»”

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, starul FCSB-ului a dezvăluit că a avut nevoie de şase-şapte luni pentru a se putea acomoda în noile sale împrejurimi.

La început, Coman se ruga de părinţii săi să îl aducă acasă, dar sfaturile înţelepte ale tatălui său l-au motivat să îşi continue dezvoltarea în academia ”Regelui”.

În cele din urmă, ”Mbappe de România” s-a acomodat şi a reuşit să făcă pasul la echipa mare a Viitorului, unde a avut onoarea de a lucra cu Gică Hagi, pe care îl laudă şi la ani buni după despărţire.

Florinel Coman a vrut o părăsească pe Viitorul după primele zile la Ovidiu

Prima şi prima dată nu mi-a plăcut deloc, pentru că eram departe de casă, de prieteni, aşa că... vorbeam cu mama mea şi îi spuneam <<vreau să plec, nu îmi place, nu m-am acomodat>>.

Şi mama îi spunea tatei, tata mă suna şi îmi spunea că dacă vreau să fac asta, trebuie să fac sacrificii foarte mari şi, până la urmă, am tras de mine, iar după o perioadă de şase-şapte luni, chiar mă acomodasem foarte bine şi intrase totul în normal.

Acolo, presiunea venea de la domnul Hagi, care îţi doreai să... adică era o presiune foarte frumoasă, o simţeai, o presiune care te făcea să te simţi fotbalist adevărat”, a declarat Florinel Coman, pentru Orange Sport.

”Mbappe de România” a debutat la începutul lui 2016 în tricoul Viitorului, iar în 2017, după triumful surpinzător din campionat al echipei lui Gică Hagi, era achiziţionat de FCSB pentru trei milioane de euro.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare