Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la CFR: ”Nu a ascultat, nu a înţeles”. Decizie drastică în privinţa jucătorului care îl scoate din sărite pe Petrescu: ”Am mai explicat” | EXCLUSIV

OUT de la CFR: ”Nu a ascultat, nu a înţeles”. Decizie drastică în privinţa jucătorului care îl scoate din sărite pe Petrescu: ”Am mai explicat” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma derby-ului dintre CFR Cluj şi FCSB, Basarab Panduru a ţinut un discurs dur la adresa lui Claudiu Petrila (22 de ani), sugerând că jucătorul nu a ascultat de sfaturi şi nu s-a dezvoltat deloc în ultima perioadă.

Introdus pe teren în ultima jumătate de oră din derby-ul cu FCSB, Claudiu Petrila a avut o şansă importantă la doar cinci minute după ce a intrat, dar şi-a bătut joc de ea, spre dezamăgirea lui Dan Petrescu.

Fotbalistul de 22 de ani se afla în marginea careului advers, în posesia balonului, cu Ermal Krasniqi complet liber în stânga sa, însă a ales să şuteze şi a făcut-o modest.

”Bă, ia stai puţin, să analizez, mă, eu joc fazele cum trebuie, fac ce trebuie în timpul meciului?”

După ce ”Bursucul” s-a legat de prestaţiile sale, şi Basarab Panduru a vorbit despre momentul care l-a avut pe Petrila în prim-plan în meciul cu CFR şi a recunoscut că este dezamăgit de acesta.

În direct la Orange Sport, Panduru l-a certat pe jucătorul CFR-ului pentru faptul că nu a învăţat din greşeli şi că nu a mai reuşit să se dezvolte în ultima perioadă, în ciuda sfaturilor primite.

Fostul internaţional român a sugerat, subtil, că marea speranţă a campioanei nu merită să mai facă parte din echipă, atât timp cât prestaţiile sale continuă pe aceeaşi linie.

Panduru, dezamăgit de marea speranţă a CFR-ului

Nu mai vreau să vorbesc, pentru că, la un moment dat, ai impresia că ai avea ceva cu cineva şi atunci mai bine nu mai zici nimic şi atunci spun ce a spus Dan Petrescu după meci, a intrat, a avut o fază, pe care trebuia să o joace altfel, trebuia să paseze la Krasniqi şi nu a pasat.

Dar eu sunt aici nu ca să îl cert pe Petrila. Eu sunt aici... dacă Petrila asculta şi nu o lua, probabil, ca o ceartă, că ai ceva cu cineva, că nu am nimic cu nimeni şi nu e treaba mea să am ceva cu cineva, nu sunt pus aici să am ceva cu cineva...

Dar dacă el asculta şi înţelegea, <<bă, ia stai puţin, să analizez, mă, ce spune, eu joc fazele cum trebuie, fac ce trebuie în timpul meciului?>>, pentru că aici, mingea pe stângul, mi-o pun pe dreptul, nu joc în partea stângă, ce îmi era cel mai uşor, la Krasniqi.

Fundaşul întorcea capul după minge la Krasniqi, venea mingea la Krasniqi, am explicat o dată şi explic de fiecare dată, venea mingea prin faţă, o băga Petrila în poartă, mi-o pun de pe stângul pe dreptul să dau şutul ăla, o pasă la portar”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Cum Dan Petrescu este renumit pentru faptul că nu ia în calcul vârsta sau potenţialul jucătorilor, ci doar valoarea lor actuală, Claudiu Petrila va fi tras pe linie moartă în Gruia, dacă nu începe să dea randamentul dorit.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare