Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, uluit de progresul făcut de un jucător al FCSB în acest sezon: ”Este uriaşă diferenţa între el şi restul. Nu e alt fotbalist, e alt om!” | EXCLUSIV

MM, uluit de progresul făcut de un jucător al FCSB în acest sezon: ”Este uriaşă diferenţa între el şi restul. Nu e alt fotbalist, e alt om!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma derby-ului dintre CFR Cluj şi FCSB, MM Stoica a vorbit la superlativ despre Florinel Coman (25 de ani) şi a afirmat că acesta s-a dezvoltat enorm în ultima perioadă, reuşind să devină ”alt om”.

Dacă la începutul sezonului exista o dezbatere dacă Tavi Popescu sau Florinel Coman ar trebui să obţină postul de titular în flancul stâng al atacului FCSB, acum nu mai există niciun fel de discuţie.

”Mbappe de România” a reuşit să se impună în primul 11 al vicecampioanei, datorită revenirii sale de formă, după doi ani în care nu a mai arătat ca el însuşi.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că prestaţiile îmbunătăţie ale starului FCSB nu sunt întâmplătoare, ci sunt dovadă că acesta s-a schimbat enorm în ultima perioadă.

MM, uluit de progresul făcut de Florinel Coman în acest sezon

Oficialul vicecampioanei susţine că Florinel Coman a făcut un progres imens în ultima perioadă, dar nu ca fotbalist, ci ca om, iar acum este radical schimbat faţă de cine era în urmă cu un an.

Am vorbit înainte de a se întâmpla toate astea, înainte de meciul cu Sepsi, am spus clar că este alt om, nu e alt fotbalist, e alt om.

Un om care lucrează poate cel mai bine din toată echipa acum, care merge seara şi face antrenamente suplimentare, şi antrenamente grele.

Nu se duce acolo doar ca să posteze pe reţele. Era logic... hai să îţi spun ceva extrem de interesant. Există un aparat care măsoară forţa explozivă, forţa în picioare pe care o are un jucător.

”Este uriaşă diferenţa între el şi restul jucătorilor”

Unitatea de măsură este în newtoni, se cheamă izokinetic. De regulă, jucătorii accidentaţi trebuie să treacă un test pentru a continua procesul de revenire.

Jucătorii noştri sunt undeva între 200 şi 250 de newtoni, cei puternici se duc spre 250. Florinel Coman, cu ambele picioare, 330! Este uriaşă diferenţa între el şi restul jucătorilor.

Are nişte calităţi fizice remarcabile, e un atlet perfect. În momentul în care el va rămâne la nivelul la care e acum mental, pentru că mental a depăşit anumite bariere.

Nu îi plăcea să se antrenze, acum îşi doreşte să se antreneze mai mult decât i se oferă posibilitatea la noi şi asta se vede în joc”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare