Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB l-a recuperat pe Florinel Coman, dar a pierdut revelaţia din prima parte a sezonului! "Când intră, te uiţi la faţa lui şi e deja supărat. L-ai stricat" | EXCLUSIV

FCSB l-a recuperat pe Florinel Coman, dar a pierdut revelaţia din prima parte a sezonului! "Când intră, te uiţi la faţa lui şi e deja supărat. L-ai stricat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a spus că echipa se confruntă cu o problemă la partea dreaptă a atacului, iar expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a tranşat subiectul.

Picaj pentru un fotbalist de la FCSB: "Când intră, te uiţi la faţa lui şi e deja supărat"

Cea mai scumpă achiziţie făcută de Gigi Becali la FCSB, la începutul acestui sezon, a pornit o concurenţă acerbă în partea dreaptă a atacului.

Adus în 2021 de la Academica Clinceni pe o sumă mică, Andrei Cordea s-a impus încă din startul perioadei la FCSB, iar venirea lui David Miculescu, pentru 1.7 milioane de euro, a ridicat primele semne de întrebare, mai ales că Gigi Becali îşi protejează investiţiile făcute la echipă. 

Deşi Andrei Cordea a impresionat în startul acestui sezon, când a bifat evoluţii foarte bune şi în meciurile europene, el a ajuns într-o perioadă slabă acum. 

Fostul internaţional român, Basarab Panduru, a criticat felul în care a fost gestionată concurenţa dintre David Miculescu şi Andrei Cordea. De altfel, Gigi Becali i-a criticat pe amândoi, imediat după CFR Cluj - FCSB 1-1, în Superligă, dar Cordea a fost cel care a ieşit "şifonat". 

"Miculescu nu mi s-a părut cel mai slab, în meciul ăsta. A încercat, a avut acea ocazie când a finalizat. 

Cordea mi se pare... Când intră, te uiţi la faţa lui şi e deja supărat, dar oamenii ăştia nici nu au cum. Cum să facă? Cum să fie în formă? În ce formă să fie, când ba joacă 45 de minute, ba intră după pauză? 

Ai reuşit în felul ăsta să-i strici pe amândoi, pe Cordea şi pe Miculescu, dar mai mult pe Cordea, că el era căpitan de echipă, era lăudat, era periculos. Acum nu mai face mai nimic", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

  • 40 de meciuri, 9 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Andrei Cordea în acest sezon. 
  • 43 de meciuri, 4 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui David Miculescu în actuala stagiune. 

Reacţia lui Gigi Becali după ce a văzut cum s-a mişcat un jucător de la FCSB: ”Face precum Neymar!”

Afla mai multe despre: fcsbandrei cordea fcsbdavid miculescu fcsbbasarab pandurugigi becali 

viewscnt
Articole similare