Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli, fără Victor Osimhen la meciul tur cu AC Milan. Cine ar urma să-l înlocuiască

Napoli, fără Victor Osimhen la meciul tur cu AC Milan. Cine ar urma să-l înlocuiască
Comentarii

Napoli o va înfrunta pe AC Milan, miercuri, 12 aprilie, la Milano, în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, fără atacantul titular, Victor Osimhen (24 de ani).

  • Partida dintre AC Milan şi Napoli va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 3, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Osimhen nu va juca cu AC Milan, în Liga Campionilor

Presa din Italia anunţă că nigerianul Victor Osimhen nu a putut fi recuperat pentru meciul cu AC Milan şi nu va face parte din lot.

Luciano Spaletti a sperat până în ultima clipă, însă veştile nu sunt dintre cele mai bune. Africanul nu va fi păstrat nici măcar în lot.

Victor Osimhen a fost supus mai multor controale amănunţite, s-a antrenat separat, însă problemele sale fizice par să nu dispărut. 

În consecinţă, napoletanii au decis că nu au motive să-l forţeze pe atacantul cotat la 100 de milioane de euro, pentru a-l avea apt în continuare.

De asemenea, Spaletti nu-l va avea la îndemână nici pe argentinianul Giovanni Simeone, cel care a suferit o accidentare musculară, iar în locul său, cel mai probabil, va fi titularizat Giacomo Raspadori.

Cifre statistice, din acest sezon:

  • Victor Osimhen: 29 de meciuri, 25 de goluri, 5 pase decisive, în toate competiţiile.
  • Giacomo Raspadori: 25 de meciuri, 5 goluri şi 2 pase decisive, în toate competiţiile.
  • Giovanni Simeone: 27 de meicui, 8 goluri.

Afla mai multe despre: victor osimhennapoli - milan 

viewscnt
Articole similare