Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scos de la inimă! Becali l-a distrus pe atacantul intrat la pauză în CFR Cluj - FCSB: "Varză, praf şi pulbere! Cum să fii fotbalist şi după să nu mai fii?"

Scos de la inimă! Becali l-a distrus pe atacantul intrat la pauză în CFR Cluj - FCSB: "Varză, praf şi pulbere! Cum să fii fotbalist şi după să nu mai fii?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, e îngrijorat pe partea dreaptă a atacului echipei, acolo unde nu vede ce-şi doreşte din partea lui David Miculescu şi Andrei Cordea. Dacă fotbalistul tramsferat de la UTA încă se bucură de încredere, în privinţa fostului jucător de la Academica Clinceni răbdarea pare să se fi scurs.

Gigi Becali şi-a făcut praf un favorit de la FCSB, după remiza cu CFR Cluj, 1-1, în Superligă

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania echipei FCSB, în etapa a treia din play-off-ul Superligii. 

Dacă revenirea de formă a lui Florinel Coman l-a încântat, mai ales că "Mbappe" este cel care a salvat un punct în Ardeal, partea dreaptă a atacului a fost criticată de afacerist. 

Gigi Becali a tras un semnal de alarmă în privinţa lui David Miculescu, care a fost titular în CFR Cluj - FCSB, apoi l-a criticat pe Andrei Cordea, cel care l-a înlocuit după pauză pe fotbalistul cumpărat cu 1.7 milioane de euro. 

"Singura noastră problemă e pe partea dreaptă acolo. Ce să faci... Ne gândim, să vedem, nu avem (n.r. - varianta pe placul său). L-am încercat şi pe Radaslavescu, dar să vedem ce facem pe partea dreaptă, că e praf pe partea dreaptă. 

Avem doi din care nu facem unul: David (n.r. - Miculescu) şi Cordea. Îl bagi pe unul o repriză, îl bagi pe altul în a doua şi unul e varză şi unul e praf. Nu ştiu, nu ştiu. Ştiu eu? Îl întrebţi pe el de ce a căzut aşa. Cum să fii fotbalist şi după să nu mai fii? E praf definitiv, nu că... 

În Miculescu încă am încredere, că e tânăr. El a mai mişcat, a mai avut ocazia, dar când a intrat Cordea varză, praf şi pulbere a fost", a declarat Gigi Becali, a doua zi după remiza din Gruia dintre CFR Cluj şi FCSB. 

Ce schimbare ia în calcul Gigi Becali în primul 11 la FCSB

Întrucât nicio variantă nu l-a mulţumit în partea dreaptă a atacului, nu e exclus ca Deian Sorescu să avanseze în atac, iar Valentin Creţu să revină în primul 11. "(n.r. - Îl urcaţi pe Sorescu şi îl puneţi pe Creţu fundaş?). E posibil şi asta", a recunoscut Gigi Becali. 

40 de meciuri, 9 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Andrei Cordea în acest sezon. 

43 de meciuri, 4 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui David Miculescu în actuala stagiune. 

După trei etape în play-off-ul Superligii, Farul Constanţa e la patru puncte de locul secund ocupat de CFR Cluj şi la cinci puncte de FCSB, care e pe locul al treilea. 

Afla mai multe despre: cfr cluj fcsbandrei cordeadavid miculescugigi becaligigi becali andrei cordeagigi becali cfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare