Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul a fost cu ochii pe CFR Cluj - FCSB! Prima reacţie de la malul mării, după ce "marinarii" au profitat din plin: "Acţiuni stinse, foarte puţin pe faza ofensivă"

Farul a fost cu ochii pe CFR Cluj - FCSB! Prima reacţie de la malul mării, după ce "marinarii" au profitat din plin: "Acţiuni stinse, foarte puţin pe faza ofensivă"

Farul Constanța

Comentarii

Fostul internaţional Gheorghe Popescu, preşedintele clubului Farul Constanţa, a declarat că se aştepta la o remiză în meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Gică Popescu, după CFR - FCSB: "Mă aşteptam la un astfel de joc, tensionat. Rezultatul e echitabil"

”Mă aşteptam la un astfel de joc, tensionat, două echipe care nu voiau să piardă. Aşa cum a arătat FCSB, nu merita mai mult de un rezultat de egalitate, chiar dacă a avut două şanse bune după ce CFR a deschis scorul. Repriza a doua, în afară de câteva acţiuni stinse, CFR a arătat foarte puţin pe faza ofensivă.

Rezultatul e echitabil. FCSB a cerut un 11 metri, dar nu a fost vorba de aşa ceva. Oricum, a intervenit şi VAR-ul. Am avut la VAR un arbitru cu mare experienţă, Istvan Kovacs, trebuie să îi dăm credibilitate, nu ne putem îndoi de deciziile lui”, a declarat Popescu la Prima TV.

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Clujenii au cerut penalti chiar în minutul 1, când au reclamat că Iulian Cristea a comis henţ în careu. În minutul 19 gazdele au deschis scorul, la o minge respinsă de Târnovanu, Bîrligea a înscris din careu. Bucureştenii au egalat în minutul 68, când Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect. În minutul 90 arbitrul Radu Petrescu a anulat un gol al lui Omrani, pentru ofsaid, după ce a fost consultat sistemul VAR.

CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 35 de puncte, la patru puncte distanţă de lider, Farul Constanţa. FCSB are 34 de puncte şi este pe locul 3.

Afla mai multe despre: farul constantacfr cluj fcsb 1-1 

viewscnt
Articole similare