Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a picat din picioare când l-a văzut pe Omrani scăpat spre poartă la ultima fază din CFR Cluj - FCSB! "Da, am căzut. Ce să fac? Astea sunt reacţiile"

Dan Petrescu a picat din picioare când l-a văzut pe Omrani scăpat spre poartă la ultima fază din CFR Cluj - FCSB! "Da, am căzut. Ce să fac? Astea sunt reacţiile"

CFR Cluj

Comentarii

Fotbalistul de suflet al lui Dan Petrescu din perioada CFR Cluj, Billel Omrani, ar fi putut pune umărul serios la o nouă victorie a bucureştenilor pe terenul rivalei la titlu. "Bursucul" a recunoscut că a avut reacţii atipice, pe final de meci, când FCSB ar fi putut câştiga.

Final incendiar de meci pentru Dan Petrescu, în CFR Cluj - FCSB 1-1

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), duminică seară, în Gruia, într-o partidă din etapa a 3-a din play-off-ul Superligii

În cadrul conferinţei de presă de după partida din Gruia, unul dintre reporterii prezenţi la meci i-a spus lui Dan Petrescu despre faptul că i-a surprins două reacţii, în faze importante ale partidei, care ar fi putut aduce victoria adversarei din Bucureşti. 

Reporterul i-a spus că l-a surprins în timp ce se ruga, pentru ca reuşita lui Billel Omrani să fie anulată la VAR, apoi că l-a văzut cum a căzut pe spate la ultima fază a partidei. 

Atunci, FCSB a scăpat cu doi jucători contra lui Andrei Burcă spre poarta adversă, cu Billel Omrani la balon. Francezul a ajuns în preajma careului, a pasat spre Florinel Coman, dar şutul cu piciorul stâng al lui "Mbappe" a fost parat de Scuffet, care a salvat două puncte. 

La auzul reacţiilor sale, Dan Petrescu a confirmat că a trăit la intensitate maximă meciul de duminică seara, mai ales că la meciul precedent FCSB a câştigat, în Gruia, tot pe final de partidă, prin reuşita frumoasă a lui Edjouma. 

"Am căzut. Am zis că luăm gol din nou pe final, cum am mai luat de la FCSB, de la Edjouma. Şi faza lui Yuri am trăit-o la intensitate maximă. Nu ştiu cum poţi rata de acolo, la ce goluri dă Yuri la antrenamente. 

Ce să fac? Astea sunt reacţiile de pe bancă. Nu contează vârsta, echipa meciul, aşa îmi dau eu viaţa tot timpul, aşa voi face tot timpul. Asta e realitatea", a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă de după remiza CFR Cluj - FCSB 1-1. 

Tot după meci, una dintre acuzaţiile lui Dan Petrescu a stârnit revoltă în direct, iar un fost arbitru a tranşat faza incriminată de antrenorul lui CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsbbillel omrani 

viewscnt
Articole similare