Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Miculescu, luat la ţintă fără milă după o nouă prestaţie modestă: ”Nu a arătat nimic. Văicăreala la fiecare atingere!”

David Miculescu, luat la ţintă fără milă după o nouă prestaţie modestă: ”Nu a arătat nimic. Văicăreala la fiecare atingere!”

FCSB

Comentarii

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

David Miculescu, luat la ţintă fără milă după o nouă prestaţie modestă: ”Nu a arătat nimic. Văicăreala la fiecare atingere!” 

Clujenii au cerut penalty chiar în minutul 1, când au reclamat că Iulian Cristea a comis henţ în careu. În minutul 19 gazdele au deschis scorul, la o minge respinsă de Târnovanu, Bîrligea a înscris din careu. Bucureştenii au egalat în minutul 68, când Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect. În minutul 90 arbitrul Radu Petrescu a anulat un gol al lui Omrani, pentru ofsaid, după ce a fost consultat sistemul VAR.

David Miculescu a fost prima schimbare a FCSB-ului. Tânărul fotbalist nu a convins nici la meciul cu CFR, iar în locul său a fost introdus pe teren Cordea.

Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru transferul jucătorului de 21 de ani, adus în vara lui 2022, care momentan nu a impresionat deloc. Motiv pentru care Florin Răducioiu crede că Gigi îşi va pierde răbdarea foarte curând. 

„Trebuie să facă mai mult! A fost un transfer scump. Suporterii şi oamenii de fotbal vor să îl vadă, vor ca el să iasă în evidentă cu ceva. Putea da gol în prima repriză, dar evoluţia lui individuală... 

Trebuie să fie mai prezent în joc. Îmi pare rău pentru el, dar nu pot să nu spun adevărul. A arătat prea puţin. Îmi pare rău! Şi, văicăreala asta la fiecare atingere... Gata! Ajunge! E păcat, pentru că nu ştiu dacă va mai juca titular”, a spus Florin Răducioiu la PrimaSport.

Miculescu a evoluat 43 de meciuri pentru FCSB şi a reuşit să înscrie doar 4 goluri. 

  • CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 35 de puncte, la patru puncte distanţă de lider, Farul Constanţa. FCSB are 34 de puncte şi este pe locul 3.

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, A. Burcă, Yuri, Braun (Peteleu 86) - C. Deac (Maglica 85), Muhar (Hoban 76), Cvek, Ermal Krasniqi – Janga (Yeboah 76), Bîrligea (Petrila 59). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, I. Cristea (Radaslavescu 62), Tamm, Radunovic - Ovidiu Popescu, Ad. Şut (Dawa 46), Olaru – Miculescu (Cordea 46), Compagno (Omrani 69), Fl. Coman. ANTRENOR: Mihai Pintilii

Afla mai multe despre: florin raducioiudavid miculescu 

viewscnt
Articole similare