Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă intervine după acuzaţia de şpagă la FRF! "Nu mai are timp să se îmbogăţească la 63 de ani. Sunt cam legate treburile astea"

Mihai Stoichiţă intervine după acuzaţia de şpagă la FRF! "Nu mai are timp să se îmbogăţească la 63 de ani. Sunt cam legate treburile astea"

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a ameninţat cu instanţele de judecată, după ce atacurile la adresa oficialilor şi antrenorilor federaţiei s-au înmulţit. În ultima sa intervenţie, conducătorul de la Casa Fotbalului a comentat acuzaţia la adresa lui

Mihai Stoichiţă vede ceva dubios în ultimele atacuri la adresa FRF

Fostul fotbalist Marius Iurea a povestit experienţa prin care a trecut în 2018, când fiul său, Lukas, a fost convocat la lotul naţional U16 al României, pentru două partide de verificare. Acesta a spus cum i-a fost cerută şpagă din partea lui Gheorghiţă Geolgău, pentru ca fiul său să mai fie chemat la lot. 

După acuzaţia directă la adresa şefului departamentului de scouting, Gheorghiţă Geolgău, Mihai Stoichiţă a intervenit şi a cerut dovezi, nu doar declaraţii în spaţiul public. 

“Am avut nu ştiu câte reclamaţii de genul ăsta. Nimeni nu scrie pe hârtie. Eu nu pot să condamn oamenii pe vorbe. Cum ar fi să te condamn pe dumneata pe o bârfă? Nu vreau să-l jignesc pe domnul Iurea, dar cum sa condamn pe vorbe? Nu vă supăraţi.

Am mai avut astfel de cazuri. Scrieţi pe hârtie, faceţi o reclamaţie scrisă şi eu intru într-o anchetă. Nimeni n-a mai venit a doua zi să aducă această hârtie. Nimeni în şase ani de când sunt la FRF. Nu ştiu ce interese sunt, pentru că sunt cam legate treburile astea. Au apărut dintr-o dată, atac împotriva lui Geolgău, împotriva mea, împotriva lui Burleanu eram obişnuit. Dintr-o dată, pentru ce? Şi evazive, că Stoichiţă i-a răspuns evaziv, păi cum era să-i răspund? Punctual? La ce să-i răspund punctual? 

I-am vorbit frumos, a venit copilul, l-am băgat la selecţie, mi se pare că a mai şi fost selecţionat după, că nu urmăresc, nu e treaba mea, e treaba celor de la loturi. La mine vin la sfârşit cu prezentarea rezultatelor, cu analiza, aia mă interesează pe mine. Păi eu am timp să stau în fiecare zi să văd cine ce face, ce jucători, sunt eu antrenorul loturilor naţionale?", a declarat Stoichiţă, la Sport Total FM

De asemenea, l-a apărat pe colegul său de la FRF, care ocupă, de asemenea, o funcţie importantă. 

"Cum să cred eu că Geolgău ia şpagă? Cum să fac aşa ceva? Pentru ce să-şi strice imaginea construită cu atâta trudă în atâţia ani de zile? Nu mai are timp să se îmbogăţească, că are 63 de ani.

Eu înţeleg de foarte ori frustrările, nu toată lumea poate să ajungă să joace la echipa naţională. Şi eu mi-am dorit, dar n-am fost atât de bun ca cei de care eram înconjurat la vremea respectivă. Ăsta e adevărul. Am fost şi eu acolo, cu Boloni, cu Cămătaru, în echipa naţională a României universitară, la un campionat universitar. 

Dar n-am ajuns la echipa mare pentru că erau mai buni ca mine, iar antrenorii i-au ales pe cei mei buni probabil. Ce vreţi să fac eu? Să mă duc să-i spun că ăla e mai bun? Cum să cântăresc eu?

Nu pot să evaluez eu jucătorii. Îmi sunt dragi toţi, îi încurajez, problema e că e competiţie înter ei, unii joacă mai bine, alţii mai slabi, nu e vina mea”, a adăugat Mihai Stoichiţă pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitafrfspaga frfgheorghiţă geolgăumarius iurea 

viewscnt
Articole similare