Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Baena a depus plângere după ce a fost lovit cu pumnul de Valverde de la Real Madrid. Comunicatul oficial

Baena a depus plângere după ce a fost lovit cu pumnul de Valverde de la Real Madrid. Comunicatul oficial
Comentarii

Jucătorul echipei Real Madrid, Federico Valverde, l-ar fi lovit cu pumnul în faţă pe fotbalistul formaţiei Villarreal, Alex Baena, în parcarea arenei Santiago Bernabeu, după meciul de sâmbătă seară.

Baena a depus plângere după ce a fost lovit cu pumnul de Valverde de la Real Madrid. Comunicatul oficial

Potrivit AS şi Marca, Federico Valverde l-a luat prin surprindere pe mijlocaşul spaniol, care se uita la telefon, înainte de a striga la el „Acum spune-mi ce ai zis despre fiul meu".

Jucătorul de la Real, în vârstă de 24 de ani, s-ar fi referit la comportamentul lui Baena într-un meci anterior din Cupa Spaniei, la 19 ianuarie, când spaniolul ar fi mimat plânsul lângă Valverde, spunându-i: „Plângi acum că nu se va naşte fiul tău”. O referire partenera uruguayanului care avea o sarcină complicată.

Jucătorul echipei Villarreal, Alex Baena, a depus o plângere după ce a fost atacat la finalul meciului cu Real Madrid de sâmbătă seară, a anunţat clubul său într-un comunicat de presă, atac despre care presa a spus că a fost comis de mijlocaşul uruguayan al madrilenilor, Federico Valverde.

„Alex Baena a fost victima unui atac sâmbătă seară, în timp ce se îndrepta spre autobuzul echipei după meciul disputat  împotriva echipei Real Madrid pe stadionul Santiago-Bernabéu. Confruntat cu această situaţie, jucătorul a decis să depună o plângere împotriva atacatorului său la poliţia naţională”, a anunţat Villarreal, într-un comunicat difuzat duminică seara.

Potrivit presei spaniole, conflictul dintre cei doi jucători datează din optimile de finală ale Cupei Spaniei, câştigat cu 3-2 de Real contra Villarreal pe 19 ianuarie. În timpul acestui meci, Baena făcuse remarci jignitoare despre sarcina complicată a partenerei lui Valverde, o celebră jurnalistă argentiniană, iar la această sarcină ar fi făcut din nou referire sâmbătă seară.

Pe Instagram, Baena a confirmat că a fost agresat, dar a negat că a vorbit despre copilul lui Valverde: „Foarte mulţumit de victoria impresionantă a echipei pe Santiago Bernabéu, dar în acelaşi timp foarte trist de agresiunea pe care am suferit-o după meci şi surprins de ceea ce spun oamenii despre mine. Este total fals".

În ianuarie, Mina Bonino, partenera lui Valverde, spunea pe reţelele sale de socializare că a trebuit să „se pregătească pentru ce e mai rău”, în timp ce era însărcinată. Ea şi-a liniştit fanii câteva săptămâni mai târziu, explicând: „După o lună de plâns, am primit o veste neaşteptată: copilul este bine. Totul este normal. Nu am digerat încă această veste, a fost o lună foarte grea şi este un nou început. Mulţumim".

Afla mai multe despre: valverdebaena 

viewscnt
Articole similare