Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi - Rapid 2-0. Primele puncte în play-off pentru covăsneni! Moldovan a gafat la primul gol, Săpunaru a ratat un penalty

Sepsi - Rapid 2-0. Primele puncte în play-off pentru covăsneni! Moldovan a gafat la primul gol, Săpunaru a ratat un penalty

Rapid

Comentarii

Sepsi a învins-o pe Rapid în a treia etapă a play-off-ului, scor 2-0.

Sepsi - Rapid 2-0 (Tudorie 27, Ştefănescu 86)

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Bălaşa, Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez, Matei - I. Gheorghe, Tudorie.
  • Rezerve: Began - R. Ispas, M. Tamas, Francisco Junior, Ştefănescu, Achahbar, Safranko, Rondon, Papa.
  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais - Emmers, Albu, Kait - Pănoiu, Dugandzic, Al. Ioniţă II.
  • Rezerve: Drăghia - Ignat, Fl. Ştefan, Crepulja, Sefer, Papeau, Ongenda, Bamgboye, Luckassen.

Arbitru: Cătălin Popa; A1: Sebastian Gheorghe; A2: Romică Bîrdeş; Arbitru VAR: Sorin Costreie; AVAR: Gabriel Sabin Stroe

Min 90+7. Final de meci!

Min 90+7 Safranko se trezeşte cu mingea în careul advers, dar şutul său trece pe lângă poartă.

Min 90+3. Săpunaru iroseşte lovitura de la 11 metri! Acesta trimite puternic spre colţ, dar încercarea sa ajunge în peluză.

Min 90. Penalty pentru Rapid! Bălaşa comite un henţ chiar la intrarea în careu, iar centralul Popa acordă penalty după o îndelungată verificare a VAR.

Min 86. Gooooooool Sepsi! Nou-intratul Ştefănescu primeşte o pasă cu călcâiul de la Rondon, iar, din marginea careului, îl execută pe Moldovan, cu un şut puternic, la firul ierbii.

Min 74. Ion Gheorghe şutează foarte bine de la distanţă, dar încercarea sa trece puţin pe lângă poarta apărată de Horaţiu Moldovan.

Min 55. Ioniţă ajunge în situaţie de unul la unu cu Niczuly, dar portarul se opune şutului său.

Min 47. Ocazie monumentală ratată de Sepsi! Din câţiva metri, cu toată poarta în faţă, Cosmin Matei nu reuşeşte să îl învingă pe Moldovan, trimiţând în acesta.

Min 46. A început repriza secundă.

Min 45. Pauză la Sfântu Gheorghe.

Min 27. Gooooooooool Sepsi! Moldovan gafează şi greşeşte o degajare, trimiţând mingea direct la un adversar, iar balonul ajunge în cele din urmă la Tudorie, care înscrie.

Min 14. O centrare îl găseşte pe Tudorie în careu, care trimite cu capul spre Ninaj, dar Moldovan a intervenit şi a oprit balonul din a ajunge la fundaş.

Min 1. A început partida.


Ştirea iniţială

Rapid caută prima victorie în play-off-ul din SuperLiga, luni, 10 aprilie, ora 20:30. 

Rapidul a început play-off-ul cu două egaluri scor 2-2 cu CFR Cluj, şi un scor de 1-1 cu Farul Constanţa.

Covăsnenii au pierdut ambele partide, 1-2 cu Farul şi FCSB. În sezonul regulat, Rapid a obţinut 6 puncte din duelurile cu Sepsi, pe care a învins-o la limită în deplasare, 2-1, şi categoric pe teren propriu, 3-0

Ce a declarat Mutu:

"Întotdeauna au fost meciuri spectaculoase între noi şi Sepsi. Sper să câştigăm cele trei puncte. Sunt meciuri foarte grele în play-off, s-a văzut până acum. Detaliile fac diferenţa. Ne aşteaptă un meci complicat.

Sperăm să începem să câştigăm. Venim după meciuri cu primele clasate, meciuri grele. Probabil se va strânge foarte tare clasamentul după meciurile din seara asta.

De la anul, obiectivul va fi altul şi avem nevoie de jucători care pot face faţă acestei presiuni constante care vine din partea suporterilor. Ne uităm la jucători, analizăm. Deocamdată, n-am luat nicio hotărâre.

Nu este normal să jucăm de Paşte, această programare m-a surprins. Este o sărbătoare mare pentru noi, e şi ora târzie, nu avem timp să stăm cu familia, dar nu avem ce face", a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

Basarab Panduru, convins că o echipă din play-off nu mai poate spera la titlu: ”Nu mai recuperezi, nu mai ai cum” | EXCLUSIV

Echipele probabile:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, M. Tamas, Ninaj, A. Dumitrescu - M. Ştefănescu, E. Papa, N. Păun, Aganovic - Tudorie, Rondon
  • Rezerve: Began - I. Gheorghe, Achahbar, C. Matei, Safranko, Francisco, R. Ispas, Bălaşa, D. Ciobotariu
  • Antrenor: Cristiano Bergodi
     
  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais - Al. Albu, Crepulja, Al. Ioniţă II - Sefer, Dugandzic, Papeau
  • Rezerve: Drăghia - Fl. Ştefan, P. Iacob, A. Ciobanu, Kait, Pănoiu, Emmers, Ongenda, Luckassen
  • Antrenor: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: rapidsepşi 

viewscnt
Articole similare