Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Viitorul lui Garita după scandalul provocat, decis! Anunţul făcut de Consiliul Director al clubului FC Argeş

OFICIAL | Viitorul lui Garita după scandalul provocat, decis! Anunţul făcut de Consiliul Director al clubului FC Argeş

FC Argeș

Comentarii

A venit şi poziţia oficială a Consiliul Director al clubului FC Argeş, după ce Arnold Garita (27 de ani) a provocat un scandal uriaş la antrenamentele echipei şi a agitat apele şi aşa deja tulburi la gruparea din Trivale, aflată în prezent pe loc retrogradabil.

Clubul FC Argeş a venit cu o poziţie oficială în cazul fotbalistului Arnold Garita.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a avut o altercaţie cu un alt coechipier la unul dintre antrenamentele echipei piteştene din această săptămână.

OFICIAL | Viitorul lui Garita după scandalul provocat, decis! Anunţul făcut de Consiliul Director al clubului FC Argeş

Astfel, în urma celor întâmplate, Garita a fost sancţionat de clubul din Trivale după cum urrmează:

"Ca urmare a problemelor de indisciplină apărute la antrenamentul echipei de miercuri seară, conducerea clubului FC Argeş a luat decizia excluderii din lot a fotbalistului Arnold Garita.

Totodată, acesta va fi sancţionat conform Regulamentului intern în vigoare. Începând de joi, 13 aprilie 2023, acesta urmează un program de pregătire separat de ceilalţi jucători.

Clubul FC Argeş nu a tolerat, nu tolerează şi nici nu va tolera actele de indisciplină în cadrul lotului, indiferent de numele jucătorului.

Fotbaliştii care nu se implica 100% la antrenamente şi nu dau totul pe teren în timpul meciurilor vor fi sancţionaţi conform regulamentului intern al clubului.

Astfel de incidente nu corespund valorilor noastre ca echipă şi ca club. În aceste momente destul de dificile, ne aşteptăm ca jucătorii noştri să înţeleagă ce înseamnă puterea unui grup unit şi să lupte ca o echipă în ultimele finale rămase de disputat.

Totodată, jucătorii clubului FC Argeş trebuie să fie modele pentru copiii şi tinerii care susţin Argeşul.

Clubul nostru se angajează să respecte valorile şi principiile etice ale sportului şi să promoveze fair-play-ul şi respectul reciproc", se arată în comunicatul oficial transmis de Consiliul Director al clubului FC Argeş, în mediul online.

Arnold Garita a ajuns la FC Argeş în vara anului trecut şi a jucat 34 de meciuri în toate competiţiile pentru piteşteni, reuşind nouă goluri şi o pasă decisivă.

În momentul de faţă, cota de piaţă a acestuia este de 650.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Afla mai multe despre: garitafc arges 

viewscnt
Articole similare