Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo are un nou antrenor la Al Nassr, după demiterea lui Rudi Garcia

Cristiano Ronaldo are un nou antrenor la Al Nassr, după demiterea lui Rudi Garcia

Fotbal

Comentarii

Formaţia saudită Al Nassr a anunţat, joi, numele noului antrenor, după ce i-a reziliat contractul francezului Rudi Garcia.

La scurt timp după ce a fost făcut anunţul înlăturării lui Rudi Garcia, saudiţii au anunţat şi numele celui care se va ocupa de echipă în continuare.

Cristiano Ronaldo are un nou antrenor

Este vorba de croatul Dinko Jelicic (49 de ani), cel care se afla deja la club, unde antrena echipele de juniori. Cel mai probabil tehnicianul va asigura interimatul până în vară, când va fi adus un antrenor de calibru.

De-a lungul carierei de antrenor, Dinko Jelicic a activat la Radnik Sesvete, Croaţia U19 şi U20, RK Rudes şi NK Kustosija.

 

 

Jose Mourinho, favorit să o preia pe Al Nassr

Presa internaţională anunţă că Jose Mourinho a primit o propunere colosală din partea clubului saudit: 100 de milioane de euro pentru doi an de contract.

Cu toate acestea, se pare că portughezul nu a luat, încă, o decizie cu privire la această oportunitate. ”Special One” mai are contract cu AS Roma până în vara lui 2024.

Pe lista celor de la Al Nassr s-ar afla şi antrenorul român Dan Petrescu, pe care l-au mai dorit şi-n urmă cu două sezoane.

Dacă, totuşi, Dan Petrescu va ajunge la Al Nassr, va fi al doilea antrenor român care va avea ocazia să-l antreneze pe Cristiano Ronaldo, după Ladislau Boloni, cel care avea să-l promoveze pe atacant la prima echipă a celor de la Sporting Lisabona.

Afla mai multe despre: rudi garciaronaldoal nassr 

viewscnt
Articole similare