Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-ar putea antrena pe Cristiano Ronaldo, la Al Nassr!

Dan Petrescu l-ar putea antrena pe Cristiano Ronaldo, la Al Nassr!

Fotbal

Comentarii

Formaţia saudită Al Nassr se află în căutarea unui tehnician, după ce i-a reziliat contractul francezului Rudi Garcia.

Din informaţiile oferite de gsp.ro, pe lista prinţului moştenitor Mohammed bin Salman s-ar găsi şi numele antrenorului român Dan Petrescu.

Dan Petrescu, pe lista celor de la Al Nassr

Tehnicianul celor de la CFR Cluj se regăseşte într-o companie selectă, cu nume mari ale fotbalului mondial, având ”cap de afiş” pe marele Jose Mourinho.

Conducătorii celor de la Al Nassr iau serios în calcul aducerea lui Dan Petrescu, pe care îl cunosc de ani de zile şi în care au mare încredere. Au mai încercat să-l aducă la club, însă, din diferite motive, nu s-a ajuns la niciun rezultat.

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024, însă patronul echipei, Nelu Varga, încearcă să-l convingă pe ”Bursuc” să semneze o prelungire a angajamentului.

Dacă, totuşi, Dan Petrescu va ajunge la Al Nassr, va fi al doilea antrenor român care va avea ocazia să-l antreneze pe Cristiano Ronaldo, după Ladislau Boloni, cel care avea să-l promoveze pe atacant la prima echipă a celor de la Sporting Lisabona.

Jose Mourinho, favorit să o preia pe Al Nassr

Cu toate acestea, şansele sunt mici ca Dan Petrescu să fie numit antrenor principal la Al Nassr. Presa internaţională anunţă că Jose Mourinho a primit o propunere colosală din partea clubului saudit: 100 de milioane de euro pentru doi an de contract.

Cu toate acestea, se pare că portughezul nu a luat, încă, o decizie cu privire la această oportunitate. ”Special One” mai are contract cu AS Roma până în vara lui 2024.

Afla mai multe despre: al nassrrudi garciadan petrescujose mourinhoarabia saudita 

viewscnt
Articole similare