Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii, ironii către rivalii de la Steaua: ”Haideţi să ajutăm Armata să umple Ghencea! Să nu ne trezim cu soldaţi în tribună”

Dinamoviştii, ironii către rivalii de la Steaua: ”Haideţi să ajutăm Armata să umple Ghencea! Să nu ne trezim cu soldaţi în tribună”

Liga 2

Comentarii

Suporterii lui Dinamo au intrat în atmosfera dinaintea marelui derby cu eternii rivali de la Steaua şi i-au ironizat pentru lipsa de spectatori la meciurile acestora din Liga 2.

Steaua - Dinamo va fi un meci de totul sau nimic în play-off-ul Ligii 2 şi, prin urmare, se anunţă tribune pline în Ghencea, în a treia zi de Paşte.

Până joi, 13 aprilie, s-au vândut peste 15.000 de bilete pentru derby şi se aşteaptă ca cifra să ajungă undeva la 18.000.

Dinamoviştii, ironii către rivalii de la Steaua: ”Haideţi să ajutăm Armata să umple Ghencea! Să nu ne trezim cu soldaţi în tribună”

Dintre acestea, fanii lui Dinamo au primit o peluză întreagă, respectiv 5.000 de bilete, care au fost epuizate imediat.

Dar cum nu există un derby între cele două eterne rivale bucureşte fără mari orgolii, suporterii din PCH încing spiritele înainte de duelul care va avea loc în Ghencea şi i-au înţepat pe ”militari” pentru asistenţa foarte redusă la meciuri.

”VISUL LUI GIGI

Dinamo i-a furat şi acest vis. Îşi dorea să joace acasă în ghencea. N-a fost să fie. În schimb, Câinii vor juca marţi seara, pe arena din marginea oraşului, CA ACASĂ.

Acum, că am terminat toate cele 5000 de bilete din peluza nord, dorim să facem şi un APEL UMANITAR:

Haideţi să ajutăm Armata să umple şi Tribuna a 2-a! Să nu ne trezim cu soldaţi în tribună, ca pe vremea Comandantului Suprem. În loc de kaki (sic!) să colorăm ghencea în alb şi roşu.

Să nu-i lăsăm să tapeteze toate tomberoanele cu afişul vieţii! Nici să se chinuie să umfle cifrele vânzărilor de până acum, că mai aveau puţin şi anunţau 60.000 de bilete vândute în primele 3 ore, când de fapt, sectoarele lor sunt încă goale.

Oricum e meci mare şi pentru ei şi vor fi peste media de 400 de oameni pe meci, acasă, pe un stadion nou.

Haideţi să ocupăm sectoarele din T2, începând cu primul sector de lângă peluza nord!”, se arată pe pagina de Facebook a PCH.

Mai mult, Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, este convins că Dinamo va avea mai mulţi suporteri în Ghencea la derby.

Derby-ul dintre Steaua şi Dinamo va avea loc marţi, 18 aprilie, de la ora 19:00, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 2.

Meciul din Ghencea va fi transmis în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: steaua dinamoliga 2derby liga 2 

viewscnt
Articole similare