Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, lecţie pentru fotbalul românesc de pe primul loc al Superligii: "Aici suferă"

Gică Hagi, lecţie pentru fotbalul românesc de pe primul loc al Superligii: "Aici suferă"

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa şi-a consolidat poziţia de lider în Superligă, graţie victoriei de pe teren propriu din meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-2.

”Regele” este de părere că, în România se greşeşte în momentul în care criticile sunt cele care primează, în detrimentul laudelor. De asemenea, Hagi este convins că sistemul VAR este benefic pentru fotbalul din România.

”Toţi greşim, dar important nu e să vedem doar greşelile”

”Cred că s-a adus ce se aduce nou în fotbal (n.r. sistemul VAR), pentru a se face bine. Nu pot să critic, mai sunt lucruri pe care nu poţi să le vezi. Fotbalul s-a schimbat. Înainte era mult mai simplu. Ce s-a schimbat? Ritmul jocului e mult mai mare.

Gândirea, mişcarea, viteza cu care se fac lucrurile sunt mult mai mari şi atunci sunt situaţii pe care nu le poţi vedea şi cred că VAR a venit în fotbal când Franţa s-a dus la Campionatul Mondial şi a dat gol cu mâna ( n.r. golul lui Henry cu mâna din meciul cu Irlanda din 2009). E o decizie importantă. Toţi greşim, toţi le facem, dar important nu e să vedem doar greşelile, ci reuşitele. 

E important să avem reuşite, să vorbim despre reuşite. Eu aici cred că suferă fotbalul românesc în momentul de faţă. Se vorbeşte atât de mult despre lucrurile negative şi nimic pozitiv sau ce ar trebui sau ce e bun, ca să facem un anturaj, un mediu foarte bun ca să exceleze aceşti copii", a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă de după meciul Farul Constanţa - Universitatea Craiova 3-2, în Superligă.

În acest moment, Farul se află pe primul loc în Superligă, cu 39 de puncte, cinci mai multe decât CFR Cluj, dar şi cu un meci în plus. În următoarea etapă, ”Marinarii” se vor deplasa pe Arena Naţională, pentru meciul  cu FCSB.

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare