Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu s-a răzgândit! Are un nou antrenor pe listă la U Craiova 1948. Favoritul său a fost aproape de play-off-ul Superligii

Mititelu s-a răzgândit! Are un nou antrenor pe listă la U Craiova 1948. Favoritul său a fost aproape de play-off-ul Superligii

FC U Craiova

Comentarii

Apar informaţii despre o posibilă schimbare la nivelul băncii tehnice la U Craiova 1948. Conducerea a confirmat că Nicolo Napoli va sta cel puţin până în vară, dar Adrian Mititelu are şi o variantă pe lista sa.

Antrenorul care l-a cucerit pe Adrian Mititelu şi pe care l-ar putea instala la U Craiova 1948

De-a lungul sezoanelor, instabilitatea a domnit la nivelul băncii tehnice la U Craiova 1948, ceea ce a dus la al nouălea mandat al lui Nicolo Napoli la echipa din Oltenia. 

Entuziasmaţi pe final de sezon regulat, alb-albaştrii au ratat de puţin play-off, în faţa lui Sepsi, după ce au avut o serie bună de rezultate în campionat. Însă, se pare că prestaţia slabă a echipei, la Sfântu Gheorghe, şi eliminarea din sferturile Cupei României au lăsat urme. 

Conform Playsport, Adrian Mititelu se gândeşte să nu mai continue din vară cu Nicolo Napoli şi are, deja, o variantă preferată. 

După ce au apărut informaţii despre Liviu Ciobotariu la U Craiova 1948, sursa citată a dezvăluit că pe lista afaceristului se află şi Marius Măldărăşanu. 

Antrenorul a reuşit să imprime un joc spectaculos la Hermannstadt, în prima parte a campionatului. Echipa a fost revelaţia sezonului până la un punct, dar după ce clubul a primit o penalizare de nouă puncte în clasament sibienii au alunecat spre play-out. 

Cum Adrian Mititelu este un admirator al lui Marius Măldărăşanu, e de aşteptat să-i propună postul antrenorului, în cazul în care se va ajunge la o nouă despărţire de Nicolo Napoli. 

"Fotbaliştii din lot sunt fotbalişti buni şi merităm să fim sus în clasament. Meci de meci jucăm pentru a câştiga cele trei puncte", spunea Nicolo Napoli, după victoria cu 3-1 în faţa lui Hermannstadt, în Superligă. 

Preşedintele de la U Craiova 1948 anunţa că Adrian Mititelu şi Nicolo Napoli vor vorbi abia în vară

"Vreau să vă anunţ că nu e nicio problemă cu Napoli până la sfârşitul campionatului, cât are contract. 

Atunci, patronul şi Nicolo se vor aşeza la masă şi vor stabili dacă vom continua sau nu împreună”, a declarat Marcel Puşcaş la Fanatik.

U Craiova 1948 e pe primul loc în play-out-ul Superligii, cu 26 de puncte, şi are şanse mari să dispute meciurile de "baraj" pentru prelimariile Conference League. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluu craiova 1948marius maldarasanunicolo napoli 

viewscnt
Articole similare