Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou campion mondial, de vânzare! Clubul l-a pus pe lista de transferuri. Patru granzi din Premier League stau la pândă

Un nou campion mondial, de vânzare! Clubul l-a pus pe lista de transferuri. Patru granzi din Premier League stau la pândă

Cupa Mondială

Comentarii

Încă un campion mondial din Qatar va face pasul aşteptat în carieră spre o echipă mai puternică. Este vorba despre Alexis Mac Allister (24 de ani), jucător care a fost magistral pentru Lionel Scaloni în succesul Argentinei de la finalul anului trecut.

Încă un jucător magistral în naţionala Argentinei care a triumfat în Qatar poate fi subiectul unui transfer de senzaţie în acest an.

După mutarea record a lui Enzo Fernandez de la Benfica la Chelsea, îi vine rândul şi conaţionalului Alexis Mac Allister.

Mac Allister va pleca în vară de la Brighton. Cine sunt cele patru cluburi care îl doresc pe campionul mondial

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani este legitimat la Brighton şi are contract până în 2025 cu clubul englez, care este însă dispus să îl vândă contra unei sume corecte.

Jucătorul a dat mai multe semnale în acest început de 2023 că ar dori să facă pasul la nivelul următor în carieră, iar Brighton urmează să-i stabilească în curând preţul de transfer, iar la pândă stau patru nume grele din Premier League.

Liverpool, Chelsea şi Manchester United au fost primele care s-au interesat de situaţia contractuală a lui Mac Allister şi de pretenţiile financiare ale ”pescăruşilor”, informează celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

De asemenea, şi Manchester City va intra în cursa pentru semnătura campionului mondial argentinian, conform presei britanice, deoarece Pep Guardiola îl vede ca înlocuitorul ideal pentru Ilkay Gundogan, neamţul care o va părăsi la vară pe City.

Mai mult, chiar tatăl lui Alexis Mac Allister a confirmat că mijlocaşul va juca la o altă echipă din vară.

Alexis Mac Allister a fost esenţial în echipa Argentinei care a cucerit Cupa Mondială în 2022. A ratat un singur joc în turneu şi a pasat decisiv în finala cu Franţa. A reuşit şi un gol în grupe, cu Polonia. A adunat 16 prezenţe la naţională.

În vârstă de 24 de ani, Mac Allister a fost achiziţionat de Brighton în ianuarie 2019 cu opt milioane de euro, de la Argentinos Juniors.

A mai fost împrumutat la Boca Juniors până a rămas definitiv în lotul englezilor, în ianuarie 2020.

În acest sezon, a bifat 29 de meciuri, 10 goluri şi două assist-uri la Brighton.

Afla mai multe despre: mac allisterpremier leagueargentina 

viewscnt
Articole similare