Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se vinde Manchester United. Familia Glazer, tot mai aproape de a bate palma pentru cea mai scumpă tranzacţie din istoria sportului

Se vinde Manchester United. Familia Glazer, tot mai aproape de a bate palma pentru cea mai scumpă tranzacţie din istoria sportului

Manchester United

Comentarii

Manchester United a anunţat că va accepta un al treilea tur de oferte de la potenţiali cumpărători la finalul lunii aprilie, înainte ca actualii patroni să ia o decizie privind vânzarea.

Ştirea, apărută pe site-ul specializat din industria sportului Sportico, nu a fost confirmată de United şi Raine Group, banca de investiţii care girează procesul de vânzare.

Familia americană Glazer, care deţine clubul, a lansat un proces formal de vânzare la finele anului trecut, o serie de oferte fiind primite apoi în februarie şi în martie, dar sub nivelul dorit de şase miliarde de lire sterline.

Magnatul britanic Jim Ratcliffe, fondatorul companiei de produse chimice Ineos, şeicul Jassim Bin Hamad Al Thani, fiul fostului premier al Qatarului, şi omul de afaceri finlandez Thomas Zilliacus sunt printre cei care au depus oferte.

Vânzarea clubului va depăşi probabil cea mai scumpă tranzacţie din sport, cea de 5,2 miliarde de dolari, inclusiv datorii şi investiţii, pentru cumpărarea clubului Chelsea.

United este al patrulea cel mai bogat club din lume, conform companiei de audit şi consultanţă financiară Deloitte.

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare