Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clarence Seedorf l-a criticat pe Istvan Kovacs, după Milan - Napoli 1-0. Unde ar fi greşit arbitrul român

Clarence Seedorf l-a criticat pe Istvan Kovacs, după Milan - Napoli 1-0. Unde ar fi greşit arbitrul român
Comentarii

Arbitrul român Istvan Kovacs (38 de ani) s-a aflat la centru, miercuri seară, la partida dintre AC Milan şi Napoli, încheiată cu victoria gazdelor, scor 1-0 (1-0), în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

După meci, au existat foarte multe voci care au criticat vehement maniera de arbitraj a ”centralului” din Carei, în special dinspre Napoli.

Istvan Kovacs, criticat după arbitrajul de la Milan - Napoli

În mediul online a apărut un filmuleţ în care brigada este jignită fără scrupule de jurnaliştii italieni, undeva pe culoarele stadionului San Siro.

Prost meci", "Să vă fie ruşine" şi "Proştilor" le-au strigat jurnaliştii lui Istvan Kovacs şi colegilor săi.

De asemenea, fostul mare fotbalist olandez Clarence Seedorf, câştigător al Ligii Campionilor în patru rânduri, cu trei formaţii diferite - Ajax, Real Madrid şi Milan - l-a criticat pe Istvan Kovacs pentru modul în care a tratat diferit faze asemănătoare.

Italienii reclamă că românul a fost extrem de îngăduitor în prima repriză, când ar fi putut acorda patru cartonaşe galbene, apoi, în repriza secundă, a intrat mult mai înverşunat şi a arătat opt cartonaşe galbene şi unul roşu pentru cumul de ”galbene”.

Personal, nu mi-a plăcut deloc arbitrajul. Nu poţi începe într-un fel, apoi să-ţi schimbi total atitudinea după pauză şi să dai cartonaşe pentru orice. Avertismentul lui Di Lorenzo este incorect. Nu face nimic. Protestează puţin, este căpitan.

Îmi pare rău pentru Napoli că nu se va putea baza pe toţi jucătorii la meciul retur. Ne place să câştigăm împotriva celor mai puternice echipe”, a declarat Clarence Seedorf, legendă a celor de la AC Milan, în presa din Italia.

  • Manşa secundă se va juca pe 18 aprilie, pe stadionul ''Diego Maradona'', iar câştigătoarea o va înfrunta în semifinale pe Inter Milano sau pe Benfica (2-0 la Lisabona).

Afla mai multe despre: istvan kovacsclarence seedorfmilan-napoli 

viewscnt
Articole similare