Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Crezi că moare cineva de grija CSA Steaua?”. Miu s-a enervat în direct şi a început ”tirada”: ”Asta este Steaua. Dacă puteam, vindeam 60.000 de bilete cu Dinamo” | VIDEO EXCLUSIV

”Crezi că moare cineva de grija CSA Steaua?”. Miu s-a enervat în direct şi a început ”tirada”: ”Asta este Steaua. Dacă puteam, vindeam 60.000 de bilete cu Dinamo” | VIDEO EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

În direct la Orange Sport, Iulian Miu, oficial al CSA Steaua, s-a contrat cu jurnalistul Cristi Costache pe marginea disputei cu FCSB şi dreptului de promovare al ”militarilor”. Fostul fundaş s-a aprins după ce a auzit cuvintele ”crezi că moare cineva de grija CSA Steaua?”.

După noul proiect de lege propus de trei parlamentari, în frunte cu Vasile Dîncu, CSA Steaua are speranţe că va reuşi să obţină dreptul de promovare încă din acest sezon.

”Concret”, ”militarii” speră că, dacă vor ocupa unul dintre primele patru locuri din play-off-ul Ligii 2 la finalul stagiunii, vor fi lăsaţi să ”urce” în Superligă sau să dispute barajul.

 

”Crezi că moare cineva de grija CSA Steaua?” / ”Dacă erau puse în vânzare şi nu era Paştele, se vindeau 60.000 de bilete la meciul ăsta”

Prezent în studioul Orange Sport pentru a discuta pe marginea acestui subiect, Iulian Miu a fost distrat de afirmaţiile jurnalistului Cristi Costache.

Acesta consideră că FCSB este adevărata Steaua şi că echipa CSA nu ar trebui să primească drept de promovare, întrucât este întreţinută de guvern.

Oficialul din Ghencea s-a ”aprins” rapid şi a început o ”tiradă” la adresa lui Costache, spunând că ”militarii” sunt adevăraţii continuatori ai Stelei şi că, dacă se putea, la derby-ul cu Dinamo s-ar fi vândut 60.000 de bilete.

 Miu s-a enervat în direct şi a început ”tirada”

Costache: Nu ai cum să dai acum, sunt la fel... exact cum a şi pornit această imensă prostie, până la urmă, şi pot să o argumentez oricând, din ambiţii pur politice. Crezi că moare cineva de grija CSA Steaua?

Miu: Scuză-mă, gândeşte-te că s-au vândut 20.000 de bilete şi, dacă erau puse în vânzare şi nu era Paştele, se vindeau 60.000 de bilete la meciul ăsta. Toţi steliştii vor veni la meci! Am spus-o şi o spun în continuare, Steaua e în Ghencea, acolo e casa ei şi asta este Steaua. Lumea vine şi o să vedeţi stadionul plin.

Costache: Până acum, nu a venit.

Miu: Păi, vine!

Costache: Ai spus că va veni lumea...

Miu: Atât timp cât o lege a sportului este aşa cum este, articolul 1... nu, ştii ce înseamnă Legea Sportului? Este învechită, haide să nu o mai dăm de gard, că toată lumea o aud că vine şi vorbeşte fel şi fel de lucruri.

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare