Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A depăşit toate aşteptările în Superligă, dar crede că l-a deranjat pe Edi Iordănescu: "Am auzit că s-a supărat pe mine. Nu ştiu dacă mă ignoră selecţionerul"

A depăşit toate aşteptările în Superligă, dar crede că l-a deranjat pe Edi Iordănescu: "Am auzit că s-a supărat pe mine. Nu ştiu dacă mă ignoră selecţionerul"

Echipa națională

Comentarii

Al treilea marcator din Superligă, Sebastian Mailat (25 de ani) crede că selecţionerul Edward Iordănescu s-a supărat, după ce fotbalistul de la FC Botoşani a acordat un interviu, în urmă cu o lună, cu referire la neconvocarea sa.

Sebastian Mailat: "Am auzit că domnul Edi Iordănescu s-a supărat pe mine"

FC Botoşani a învins vineri, în deplasare, echipa UTA Arad, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din play-out-ul Superligii. Ambele goluri au fost marcate de Sebastian Mailat, care a ajuns pe locul al treilea al marcatorilor din campionat, cu 14 reuşite, cu două sub Dugandzic şi cu trei sub Compagno. 

După meciul de la Arad, Mailat a comentat victoria şi a discutat, din nou, despre naţionala României. În urmă cu o lună el susţinea că nici măcar n-a fost contactat de staff-ul tehnic al primei reprezentative, deşi a jucat peste aşteptări în acest sezon. 

"Echipa mă ajută şi are încredere în mine. Sunt modest pentru că ştiu unde aş vrea să ajung şi ştiu că pot, ăsta e cel mai important lucru. Sunt genul care îmi place să las capul în pământ şi să muncesc cât mai mult. Când am rezultate, mă bucură acest lucru.

Vrem să prindem primele două locuri din play-out, cred că ne putem îndeplini obiectivul.

Nu ştiu dacă mă ignoră selecţionerul. Din cauza interviului pe care l-am dat, am auzit că domnul Edi (n.r. - Iordănescu) s-a supărat pe mine. Dar n-am bătut nicio secundă un apropo spre el.

Cu siguranţă, mă motivează acest lucru, dar sunt un băiat modest, ţin capul plecat şi muncesc. Când va crede domnul Edi că îmi este rândul şi că pot să fac faţă la naţională, cu siguranţă mă va chema", a declarat Sebastian Mailat.

  • 33 de meciuri, 15 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Mailat în toate competiţiile din acest sezon. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescusebastian mailat 

viewscnt
Articole similare