Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două echipe din play-out care ar fi meritat să fie în play-off, în opinia lui Bogdan Cosmescu: ”Nu poate să fie play-off de opt?” | EXCLUSIV

Cele două echipe din play-out care ar fi meritat să fie în play-off, în opinia lui Bogdan Cosmescu: ”Nu poate să fie play-off de opt?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma meciului U Craiova 1948 - FC Voluntari 3-3, pe care l-a şi comentat, Bogdan Cosmescu a dezvăluit că, în opinia sa, ambele echipe ar fi meritat să joace în play-off în acest sezon.

U Craiova 1948 şi FC Voluntari au produs un meci neaşteptat de spectaculos în primul meci din a patra etapă a play-off-ului, remizând cu scorul de 3-3 pe stadionul Ion Oblemenco.

Yassine Bahassa a deschis scorul pentru gazde, înainte ca Aurelian Chiţu să puncteze pentru 2-0, în ciuda faptului că ilfovenii dominau autoritar jocul şi ratau în veselie.

”Nu poate să fie play-off de opt şi play-out de opt?”

Autogolul lui Andre Duarte a redus din diferenţă, însă Juan Bauza a marcat imediat pentru 3-1, iar, cu scorul neschimbat până în minutul 75, părea că victoria le aparţine oltenilor.

Dar FC Voluntari avea alte idei. Nemec a reuşit să reducă, din nou, din diferenţă, datorită unei greşeli a portarului Gurău, iar Daniel Florea a intrat de pe bancă şi a marcat golul egalizator, cu mai puţin de 10 minute rămase.

Partida a fost una surprinzător de captivantă, iar Bogdan Comsescu, care a şi comentat meciul, în direct pe Orange Sport 1, a recunoscut că este de părere că cele două echipe ar merita să fie în play-off.

Cele două echipe din play-out care ar fi meritat să fie în play-off, în opinia lui Bogdan Cosmescu

Cosmescu a sugerat că nu ar fi cea mai rea idee ca sistemul Superligii să fie schimbat, de la şase echipe în play-off şi 10 în play-out, la opt şi opt.

Au jucat un fotbal frumos. Sunt două echipe care ar fi meritat să fie în play-off, ce, nu poate să fie play-off de opt şi play-out de opt?

Anul ăsta am avut două echipe bune, astea două, care meritau să meargă în play-off. Nu ştiu dacă ar fi fost ele, Craiova, sigur, dar nu ştiu unde a fost Voluntari”, a declarat Bogdan Cosmescu, pentru Orange Sport.

Aşadar, U Craiova 1948 a revenit pe primul loc în play-out, însă se află la egalitate de puncte cu Petrolul Ploieşti, astfel că ”lupii galbeni” s-ar putea desprinde în această etapă.

De cealaltă parte, FC Voluntari a urcat pe locul al treilea, după ce a egalat-o pe FC Botoşani la puncte.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare