Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interviu exploziv cu jucătorul disperat să plece de la CFR! Cum îl ţine Varga ”prizonier”: ”Vreau să fiu bine psihic. Mi-au oferit minimul pe care îl puteau oferi”

Interviu exploziv cu jucătorul disperat să plece de la CFR! Cum îl ţine Varga ”prizonier”: ”Vreau să fiu bine psihic. Mi-au oferit minimul pe care îl puteau oferi”

CFR Cluj

Comentarii

Golgheterul CFR-ului în ultimul sezon, Gabriel Debeljuh (26 de ani) nu a mai jucat din august 2022, dar încă este deţinut de campioană, deşi este disperat să plece din Gruia, fiind dezamăgit de modul în care ar fi fost şi în care ar fi tratat de conducerea clubului.

La meciul retur cu Şahtior Solygorsk din preliminariile Conference League, CFR Cluj a primit o lovitură grea, pierzându-l pe golgheterul echipei, Gabriel Debeljuh.

După ce pasase decisiv în prima repriză a meciului, la unicul gol al dublei, atacantul croat a suferit o accidentare dură, care îl ţine şi acum în afara gazonului.

Dan Petrescu şi-a ”blindat” lotul cu o multitudine de alţi atacanţi, aşa cum era de aşteptat, în timp ce Debeljuh a fost tratat execrabil de club pe perioada revenirii, cel puţin conform spuselor jucătorului.

”Vreau să fiu bine psihic”

Totul ar fi pornit de la faptul că cei de la CFR nu s-ar fi oferit să îi plătească operaţia jucătorului şi nu i-a prelungit contractul în momentul accidentării, iar această ceartă a declanşat un întreg scandal între două părţi.

În urmă cu o lună şi jumătate, Nelu Varga afirma că Debeljuh nu va mai juca pentru CFR Cluj, iar atacantul a confirmat că nu are mari speranţe de a mai îmbrăca tricoul campioanei, nici după revenire.

Totuşi, nici să părăsească clubul nu i s-a permis până acum croatului! După ce a cerut să fie lăsat să se antreneze cu altă echipă, acestuia nu i-a fost acordată permisiunea, întrucât nu a dorit să dezvăluie numele formaţiei.

Interviu exploziv al jucătorului disperat să plece de la CFR

Mă simt bine. Sunt acasă şi pot să spun că în acest moment sunt refăcut în proporţie de 90 la sută. Mai trebuie să încep pregătirea cu echipa ca să fiu pregătit total. Să încep să prind ritm.

Nu ştiu (n.r. dacă va face pregătirea alături de CFR). Ultima dată am vorbit acum două săptămâni, dar apoi nimic. Nu mi-au spus să revin la antrenament. Nu am ajuns la acord pentru noul contract.

Au fost discuţii, dar am rămas să aştept. Nu vreau să mă antrenez în spatele porţii. Nu pot să merg cu echipa secundă să mă antrenez pe sintetic. Aş vrea să mă antrenez cu prima echipă.

E important pentru mine să mă antrenez, dar mai bine rămân aici să fac pregătire cu preparatorul fizic. E nivel slab la echipa a doua, terenurile sunt proaste sau faci mai mult în sală. E greu aşa. Vreau să rămân aici, cu prietena mea, să fiu bine şi psihic.

(n.r. ce nu ţi-a convenit la noul contract?) Mi-au oferit minimul pe care îl puteau oferi. Sunt alţi jucători care au venit liberi şi nu au făcut nimic la CFR şi câştigă mai bine.

(n.r. ţi s-a oferit un salariu de 15.000 de euro?) 15.000 de euro pe 3 ani. Eu am cerut 2.000 în plus în primul an şi 2.500 în plus din al doilea an şi 3.000 în plus în al treilea an. Nu cer foarte mulţi bani. Vreau un apartament normal, vreau condiţii normale.

(n.r. negociezi cu alte echipe?) M-au chemat câteva echipe să mă antrenez cu ele, să vadă că sunt bine. Am întrebat dacă pot să mă antrenez cu altă echipă şi mi-au spus să le spun numele echipei. Dar nu am vrut să le spun numele echipei şi nu mi-au dat dezlegare să mă antrenez cu altă echipă.

Din România nu am avut oferte. Au fost doar discuţii. Şi din Croaţia m-au chemat câteva cluburi să mă antrenez cu ele ca să mă vadă.

(n.r. crezi că nu mai sunt şanse să joci la CFR?) Nu mai vrea Neluţu Varga. Aşa a spus. S-a terminat acolo, dar nu e doar CFR singura echipă din lume”, a declarat Gabriel Debeljuh, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: gabriel debeljuh 

viewscnt
Articole similare